Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #646579

"De azt hidd el nekem, hogy egyetlen banknak sem érdeke az, hogy az adott országban lévő gazdasági körülmények között indokolt kamatnál magasabbra árazza a termékeit."

megint zöldeket írsz..egy bank annyit keres amennyit bír..újraosztották a piacokat és kartelezték a kamatokat..

a pénzt a bankok a nemkicsithazaáruló simorokon keresztül keresték az mnb 2hetes papírjaival..és egyéb állampapírokkal.

a lakosságtól bejövő extra haszon csak hab volt a tortán..a cél a beruházások drágítása a fejlődés lassítása volt..mert nagyon elszaladtunk a mellettünk lévő országokhoz képest..lassítani kellett a fejlődést..demoralizálni a társadalmat..ellopni a maradék erőforrásokat.

kelet-európa pénzügyi- és szállítmányozási központja lehettünk volna..volt erre egy-két elszórt utalás anno..konténer átrakók raktárbázisok..az oroszokkal gyors nyomtávváltó szerelvények..mellette erős mezőgazdaság..

részemről befejeztem mert teljesen értelmetlen..bocs de a te logikád nekem szörnyű..olyan hátulról mellbe.. ettől még lehetsz rendes csóka de nekem szörnyű..:) bocs