olyan igazi hülyegyerek mozgás van...
olyan igazi hülyegyerek mozgás van...
Nem annyira vidám ez a parkett...
hati 4ó-n elkezdhetné a boll alsó szallagját tolni, azon leszánkázhatna egy jó ideig......
legalább is shortos szemüveggel ez lenne az ideális
de egy tépéssel simán megtörténhet ez fölfelé is 18600at átszabva ki tudja hol állna meg
kinnt csúcson tetőznek, fene tudja mit hoznak össze ebből így nyárközepén
csak december végén szokott lenni ilyen pangás...nem pedig a nyár közepén...
teljesen lepangott a BÉT.
Az OTP ilyen USA mellett is nagyon esik...ha lesz egy olyan nap amikor az USA -ban normális esés lesz, az OTP padlót fog !!! felfüggesztik -10 % -on az biztos.
tényleg nincsen egy kötés sem benne? én még ilyet nem láttam. azt hittem rossz a rendszer.
pompás nyitás, iszonyat forgalom
Látom az én eladásaim kellettek a hati emelkedéshez.
A végét szépen meghúzták. Záródott még pár kontim.
Így a legjobb a hétvége. 50% nyerő a zsebbe a többi a csőbe.
eddig nem úgy alakul ahogy gondoltam, legalább is rövidbe nem, ez az adat ezek szerint tovább fűti a beteges beállítottságot, miszerint minnél rosszab annál jobb
nem egyszerű itt kereskedni, semmilyen fronton
:) én is kipateroltam mindent , mármint forex és árutőzsde szinten, csak úgy csattogtak a stoppok,
hati még megvan , de amint látom ide is átragadt az überoptimizmus :)
Ilyenkor már magas az adrenalin és olyan megkönnyebbülés, hogy bármerre is megy az árfolyam nekem jó:)
és a piacok is észre fogják ezt venni, illetve feldolgozzák aggyal
amire szerintem érdemes figyelni
arany, ha visszamegy 1307-10 es sávja alá (reményeim szerint így tesz ) azzal beteljesülne a sávjának törése , és irány az ujabb alj
eur/usd folyamatos morzsolódás olyan 50-60pipet ledob szerintem estig
dax/s&P 0,5-0,7% körüli esés, akkor elindulhat talán egy korrekció
bux napi minimumon zár, hti pedig jövő héten eléri a 18K-t
kiderül, én ilyen forgatókönyv félére számítok, lehet csalódok és félre lőttem a dolgokat
folyamatában kell figyelni, ez így összességében nem rossz, borítékolható a FED pénzpumpa mérséklése, ha nem is teljes leállással, de fél,negyed gőzre kapcsolással
este ha jól sejtem lesz valami fed komment, lehet ott utalnak valamire , valamikor, valakik :) :) :)