Én sportoltam, kosár. Sajnos focihoz ügyetlen voltam.
illetve hobbi szinten a foci.
Szia !
Én sportoltam, kosár. Sajnos focihoz ügyetlen voltam.
illetve hobbi szinten a foci.
Szia !
én sportolok,nekem lehet bármikor,bármit:)hali
majd meglátod
nem hiszem azt sem, de meglátjuk, hacsak a hangulat nagyon nem fordul.
a nagy az 15-20%,de nem kizárt ez se
jó éjt,vacsizok
a legnagyobb örömbe jó oda vágni:)hisz ez a long beléptetője,a bizalom
ilyen csúcsból réssel is jöhet..én 1715 re várom holnap
ez mondjuk igaz , akár ez lehet az utolsó meghúzó szakasz is, ha beindul az esés, én szeretnék ráadni folyamatosan, nekem az könnyebben megy,mint a long, csak kéne hozzá valami szikra, és ezt az apró produktumot nem látom még, én legalábbis nem, de attól függetlenül simán jöhet
az én félelmem miatt a shortnak sima stoppja volt és nem forduló :( így elpakoltam a minuszt, de ilyen is van
sp havi rsi 75,heti 70,meg néz rá,lebeg a esés,csak ilyenkor még 1 cumit ált tolnak,remélem nem este kezdik
nem, nincs pozim benne, a shortjaimat kiütötte ez a fel kör, longról meg lemaradtam,illetve nem mertem beleülni a dax-ba
igaz, ha egy nagyobb szereplő bevillanatna valami akkor szólhat a dolog ,mert az aktivitás, hm,hm nem igazán maradandó :) de ha kifut a nyár és visszaérnek a nyaralásból gazdagék, még akár újabb löket is lehet felfelé
szubjektív a dolog, de nálam most nagyobb a long sansza, mind indik alapján, mind jegybanki funda miatt
arany pont kilőhet,ha beesnek,ott ta félig igaz
longold akkor hajrá 8557ig ajánlom csak
ha má short akkor arany és ezüst (újabb letörés elött álnak ) , vagy huf a dollárral szemben ( dollát 227et ha átviszi maradandóan, akkor lép egyet fölfelé
dax pedig long az esetleges korrekciókban
elég egy öntő nagy bank,oszt lesz......:)..de te dolgod
nézd ta-t oszt meglátod miért
shortot kiabáltad 1-2 hete nincs mire fel,jé most meg fordítva,lassan kontra indi leszel borska ejnye-bejnye ne légy már kezdő
huhh ,nézem a dax napos gyertyát.....
De az olaj is...
én alapból fogékony vagyok a shortra (valamiféle belső érzés,melyet a dolgok inlogikussága táplál) de ezt a DAX-ot most shortolni szerintem dőreség, ekkora napos gyertyát még követ vagy 2-3 ,majd lassan fogy az emelkedés dinamikája és jönnek az első fordulós jelek, de ez ki tudja mikor lesz , szerintem nem most, a javuló makrók amúgy is tolják a bika piacokat, emellé fed se rest a száját tépni, nyoma nincs olyan funda dolognak ami esést indukálhatna, legalábbis egyenlőre én nem látok olyat, ami pedig problémás azt lazán****án szőnyeg alá söprik