Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#645995 Dénes Előzmény: #645993

Én sportoltam, kosár. Sajnos focihoz ügyetlen voltam.

illetve hobbi szinten a foci.

Szia !

#645988 big-ebuy Előzmény: #645987

a nagy az 15-20%,de nem kizárt ez se

jó éjt,vacsizok

a legnagyobb örömbe jó oda vágni:)hisz ez a long beléptetője,a bizalom

#645983 Borska Előzmény: #645981

ez mondjuk igaz , akár ez lehet az utolsó meghúzó szakasz is, ha beindul az esés, én szeretnék ráadni folyamatosan, nekem az könnyebben megy,mint a long, csak kéne hozzá valami szikra, és ezt az apró produktumot nem látom még, én legalábbis nem, de attól függetlenül simán jöhet

#645982 Borska Előzmény: #645978

az én félelmem miatt a shortnak sima stoppja volt és nem forduló :( így elpakoltam a minuszt, de ilyen is van

#645981 big-ebuy Előzmény: #645978

sp havi rsi 75,heti 70,meg néz rá,lebeg a esés,csak ilyenkor még 1 cumit ált tolnak,remélem nem este kezdik

#645978 Borska Előzmény: #645976

nem, nincs pozim benne, a shortjaimat kiütötte ez a fel kör, longról meg lemaradtam,illetve nem mertem beleülni a dax-ba

#645977 Borska Előzmény: #645974

igaz, ha egy nagyobb szereplő bevillanatna valami akkor szólhat a dolog ,mert az aktivitás, hm,hm nem igazán maradandó :) de ha kifut a nyár és visszaérnek a nyaralásból gazdagék, még akár újabb löket is lehet felfelé

szubjektív a dolog, de nálam most nagyobb a long sansza, mind indik alapján, mind jegybanki funda miatt

#645976 big-ebuy Előzmény: #645975

arany pont kilőhet,ha beesnek,ott ta félig igaz

longold akkor hajrá 8557ig ajánlom csak

ha má short akkor arany …

#645975 Borska

ha má short akkor arany és ezüst (újabb letörés elött álnak ) , vagy huf a dollárral szemben ( dollát 227et ha átviszi maradandóan, akkor lép egyet fölfelé

dax pedig long az esetleges korrekciókban

#645974 big-ebuy Előzmény: #645971

elég egy öntő nagy bank,oszt lesz......:)..de te dolgod

nézd ta-t oszt meglátod miért

shortot kiabáltad 1-2 hete nincs mire fel,jé most meg fordítva,lassan kontra indi leszel borska ejnye-bejnye ne légy már kezdő

#645971 Borska Előzmény: #645965

én alapból fogékony vagyok a shortra (valamiféle belső érzés,melyet a dolgok inlogikussága táplál) de ezt a DAX-ot most shortolni szerintem dőreség, ekkora napos gyertyát még követ vagy 2-3 ,majd lassan fogy az emelkedés dinamikája és jönnek az első fordulós jelek, de ez ki tudja mikor lesz , szerintem nem most, a javuló makrók amúgy is tolják a bika piacokat, emellé fed se rest a száját tépni, nyoma nincs olyan funda dolognak ami esést indukálhatna, legalábbis egyenlőre én nem látok olyat, ami pedig problémás azt lazán****án szőnyeg alá söprik