Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: fd

#644615 Hathor Előzmény: #644614

Mit írok nyíltan?

Kitalálja egy bórker cég, hogy elkezd venni egy papírt, összeállnak és PSZÁF jön?

Akarat és Team kérdése mondom.

#644614 cédrus Előzmény: #644608

"Csak akarat kell, meg Team." - Tisztában vagy vele, hogy ez pszáfos téma megint? Nem semmi, milyen nyíltan írod ezeket most már.

#644612 banyaiz Előzmény: #644604

Mekkora hülyeséget írtam. Névérték növelés nem egyenlő részvényszám növeléssel természetesen.

Nem annyira követem ezeket a kicsiket de T-ben van néhány ami vsz büntetőjogi kategória.

#644609 Rozsdáskilincs Előzmény: #644606

Ricsi:

Már említettem neki ne turkáljon a szemétbe mert nincs ott semmi csak ipari hulladék. De tudod hiába mondod a gyereknek ne piszkáld mert forró! Meg kell tapasztalnia hogy tényleg az. Majd a piacon eltöltött évek segítenek szelektálni.

#644608 Hathor Előzmény: #644604

Mit számít ez.

Itt spekulánsok vannak, ha jól látom.

Nem mindegy mi van a papír mögé írva?

Nem jó duplázni kis ésszel pár hét alatt?

Csak akarat kell, meg Team.

#644605 Rozsdáskilincs Előzmény: #644593

" 5-6-7-10Ks OTPsek is várnak.. "

a hosszúra befektetők igen szintén várnak, de a kereskedőknek ezek csak akkori aktuális szintek:)

A különbség? egyszerűűűű próbálj csak egy nagyobb pakkot mozgatni oszt rögtön látni fogod a különbséget. Meg mint Ricsike írja talán a távolabbi kilátások megítélése is más lehet:)

#644604 banyaiz Előzmény: #644586

:) hát ez nagyon jó.

Otp kb 40x-én forog most mint a kezdetekkor. De most vergődés van. Volt a 100x-án is , mert annak idején kereskedtek vele 1000 alatt is 1000 Ft-os névérték mellett.

Ezzel szemben egy apportos bétes cucc (tisztelet a kivételnek) sokszor tized ennyi idő alatt tudod századolni, miközben a névértéket növelték (részvényszámot növelték) tehát mondjuk tizedére esett (jó esetben) 10x annyi részvényszám mellett.

A mrd-ok kezelői alig várják, hogy egy ilyen sikersztori részesei legyenek mint egy bétes kispapír (mondom tisztelet a kivételnek)

#644603 Hathor Előzmény: #644594

Ma 100.000Fttal 15%ot mozdítasz rajta le fel..

Biomed 32-99 egy hét alatt nemrégen?

A legális piramisjáték legmagasabb fokán OTP áll, ami semmiben nem különbözik a többitől.

#644600 Hathor Előzmény: #644595

Bármelyik indíthat.

Nokia is, vagy Siemens, Praktiker, vagy Pl: General Motors..

Hol van már itt részvény?

Játék az egész a számokkal, egy számítógépes adatbázisban.

#644593 Hathor Előzmény: #644588

5-6-7-10Ks OTPsek is várnak.. Vagy 20-22K MOLosok, vagy 45K richteresek, vagy 750es Mtelcsisek és akkor bnem beszélünk 2000es Mtelcsisekről, meg 30Ks MOLosokról, vagy 50Ks richteresekről.

Mi a különbség?

#644586 Hathor Előzmény: #644572

Nem tudom mit tojolódnak az emberek ezekkel a bluekkal.

Pár 10milkás kisbefektető átjönne kis papírokba, egy hét alatt duplázgatnának..

itt meg megy a szenvedés a nulláért 5-10-15Milliárdokkal.

Egyik sem jobb a másiknál..

mind posvány.. akkor nem mindegy?

minek ilyenekre milliárdoklat költeni, és még csorog is az árfolyamuk.

Majd egyszer lehet rájönnek..

#644572 Ricsi Előzmény: #644568

Reggel 4 500 körül gondolkodtam rajta, eladok egy adagot, hátha visszaesik, de el kellett mennem, így nem tettem meg. Kár érte...

Re: nincs cím

#644563 gilgalad Előzmény: #644547

Te és a valóság sajna két külön pálya. Kurvára nem én hergelem magam Mr. liberálbolsevik marxista komcsi lobbit kiáltó magát lejárató a valóságot közelről sem érzékelő megmondó. Most megyek aztán fröccsözöm egyet a jól menő kisvállalkozókkal, akiknek most annyira ****án megy és véletlenül sem szenvednek tiport agyú vezéreinktől és a fincsi terheiktől... Vicces csávó vagy te, vagy inkább tragikus...