megy a karácsonyfa alá? )))))))))))))))))))))))))))))
Mit írok nyíltan?
Kitalálja egy bórker cég, hogy elkezd venni egy papírt, összeállnak és PSZÁF jön?
Akarat és Team kérdése mondom.
"Csak akarat kell, meg Team." - Tisztában vagy vele, hogy ez pszáfos téma megint? Nem semmi, milyen nyíltan írod ezeket most már.
http://gazdasagtv.hu/tozsde/equilor/2013-07-29/ujabb-eladas-miatt-zuhan-az-otp
amugy már csak egy megoldás van
vegyen mindenki 333 darabot )))
Mekkora hülyeséget írtam. Névérték növelés nem egyenlő részvényszám növeléssel természetesen.
Nem annyira követem ezeket a kicsiket de T-ben van néhány ami vsz büntetőjogi kategória.
Ricsi:
Már említettem neki ne turkáljon a szemétbe mert nincs ott semmi csak ipari hulladék. De tudod hiába mondod a gyereknek ne piszkáld mert forró! Meg kell tapasztalnia hogy tényleg az. Majd a piacon eltöltött évek segítenek szelektálni.
Mit számít ez.
Itt spekulánsok vannak, ha jól látom.
Nem mindegy mi van a papír mögé írva?
Nem jó duplázni kis ésszel pár hét alatt?
Csak akarat kell, meg Team.
" 5-6-7-10Ks OTPsek is várnak.. "
a hosszúra befektetők igen szintén várnak, de a kereskedőknek ezek csak akkori aktuális szintek:)
A különbség? egyszerűűűű próbálj csak egy nagyobb pakkot mozgatni oszt rögtön látni fogod a különbséget. Meg mint Ricsike írja talán a távolabbi kilátások megítélése is más lehet:)
:) hát ez nagyon jó.
Otp kb 40x-én forog most mint a kezdetekkor. De most vergődés van. Volt a 100x-án is , mert annak idején kereskedtek vele 1000 alatt is 1000 Ft-os névérték mellett.
Ezzel szemben egy apportos bétes cucc (tisztelet a kivételnek) sokszor tized ennyi idő alatt tudod századolni, miközben a névértéket növelték (részvényszámot növelték) tehát mondjuk tizedére esett (jó esetben) 10x annyi részvényszám mellett.
A mrd-ok kezelői alig várják, hogy egy ilyen sikersztori részesei legyenek mint egy bétes kispapír (mondom tisztelet a kivételnek)
Ma 100.000Fttal 15%ot mozdítasz rajta le fel..
Biomed 32-99 egy hét alatt nemrégen?
A legális piramisjáték legmagasabb fokán OTP áll, ami semmiben nem különbözik a többitől.
Bármelyik indíthat.
Nokia is, vagy Siemens, Praktiker, vagy Pl: General Motors..
Hol van már itt részvény?
Játék az egész a számokkal, egy számítógépes adatbázisban.
5-6-7-10Ks OTPsek is várnak.. Vagy 20-22K MOLosok, vagy 45K richteresek, vagy 750es Mtelcsisek és akkor bnem beszélünk 2000es Mtelcsisekről, meg 30Ks MOLosokról, vagy 50Ks richteresekről.
Mi a különbség?
:D Már megtették páran átmentek E-STAR-ra egyebek..., most éppen várnak a pénzükre.
Nem tudom mit tojolódnak az emberek ezekkel a bluekkal.
Pár 10milkás kisbefektető átjönne kis papírokba, egy hét alatt duplázgatnának..
itt meg megy a szenvedés a nulláért 5-10-15Milliárdokkal.
Egyik sem jobb a másiknál..
mind posvány.. akkor nem mindegy?
minek ilyenekre milliárdoklat költeni, és még csorog is az árfolyamuk.
Majd egyszer lehet rájönnek..
Reggel 4 500 körül gondolkodtam rajta, eladok egy adagot, hátha visszaesik, de el kellett mennem, így nem tettem meg. Kár érte...
Te és a valóság sajna két külön pálya. Kurvára nem én hergelem magam Mr. liberálbolsevik marxista komcsi lobbit kiáltó magát lejárató a valóságot közelről sem érzékelő megmondó. Most megyek aztán fröccsözöm egyet a jól menő kisvállalkozókkal, akiknek most annyira ****án megy és véletlenül sem szenvednek tiport agyú vezéreinktől és a fincsi terheiktől... Vicces csávó vagy te, vagy inkább tragikus...