reggel ráakartam adni 350 felett, de annyi pozit építettem ki, hogy nem lett fedezet... Így se rossz, de kár :)
reggel ráakartam adni 350 felett, de annyi pozit építettem ki, hogy nem lett fedezet... Így se rossz, de kár :)
Nem ezt vártam.
Kíváncsi vagyok ez most ez hosszabb short periodus kezdete, vagy már hétfőn visszaviszik....
kivi lennék akik 2000mtel-be ülnek,nekik hogy jött be a forever long.....
Egyébként akinek más stílusa van az még csinálhatná tovább, vannak akik hosszabb távra kötnek, alig néznek rá, nekem ez nem jó, erre nem vagyok alkalmas, sajnos.
erre, hogy nincs időm, nincs technikám :)))
Én ezt nem tudom kivédeni.
viszont ha nincs jó technikád,tudod hol kell megállni,ez is jó
Ja ma volt a korona:
véletlenül 4 lot long mellé az ellenkező irányú megbízást megadtam szintén négy lottal.
Short, elméletben.
Csak én azt is véletlenül longra raktam. hihetetlen, így már 8 lot long és semmi short az esésben. Brutál, már minden napra jut, mert a gép mellett rohanva nem lehet, vagy ott ülsz a kötésednél rendesen, VAGY ha nincs idő akkor nem, ellen kell állni a kísértésnek.
Ma vesztettem több száz dollárt. Ha tartom kihoztam volna, mint eddig is, várok és short, de inkább eladtam.
16 év eleször veszteséges egy hónap nem is kicsit. Ezen a héten minden nap katasztrófa lett, most már a dax is.
Nem ehhez szoktam hozzá. A befejezés nem a legszebb mondjuk a bukásokkal.
Na elég volt Dénesből.
Leszek néha néha. Nem menekültök .:)
Én is nézem naponta 1-2 alkalommal azért. Különleges helyzetben azért belépek majd, nem szüntetem meg egyik számlát sem még.
Legjobbakat !!! (Meg itt azért néha írok.) Csak a MT4et nem nyitom ki. :)
Szép 16 év volt, de már a család lázadozott, portfoliós topicban tudják ezt, hogy már tavasszal felmerült ez.
Az idő kevés, négy gyerkőc és a munka együtt nem jut idő és egyre több hiba lett a tőzsdézésemben.
Jól érezhetően megnőtt a hibák száma, a "ki nem kényszerített" hibák is.
Előbb utóbb ebből nagyon nagy gáz lett volna. Sokszor csak a szerencse mentet már meg, ezt itt írtam néhányszor.
Amióta itt vagyok ebből állt már a "munkám", hogy helyre kell hoznom a korábbi hibát még a daxban is !! ahol pedig hosszú évekig minden hónapban nem kis összeget kerestem.
Egy nagyobb különleges beesésnél, új aljnál vagy csúcson azért belépek. Csak a napi marad abba. Lehet havi egy lesz.
68,5ig jött fel Én meg 69,5ön állok
Jobbulást, várunk vissza :)
Teljesen igazad van.
Normál munkahely mellett szinte lehetetlen, ráadásul az algoritmusok világában - amikor számítógépekkel kell versenyezni és alig vannak megjátszható trendek, a mezei spekuláns szinte esélytelen.
Én is már nézegetem a befektetési jegyeket:-)
Döntöttem, befejezem a tőzsdézést.
(már nyár elején is befejeztem néhány hétre feleségem kérésére, de aztán újra kezdtem.
Sziasztok ! sok sikert Mindenkinek !
jó éjt de néha jól látod csak nem tom ez mennyire tudás vagy szerencse ezt te érzed.....dönts okosan..jó éjt