Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#644158 Kissherceg Előzmény: #644157

reggel ráakartam adni 350 felett, de annyi pozit építettem ki, hogy nem lett fedezet... Így se rossz, de kár :)

#644157 Dénes Előzmény: #644128

Nem ezt vártam.

Kíváncsi vagyok ez most ez hosszabb short periodus kezdete, vagy már hétfőn visszaviszik....

#644111 Dénes Előzmény: #644107

Egyébként akinek más stílusa van az még csinálhatná tovább, vannak akik hosszabb távra kötnek, alig néznek rá, nekem ez nem jó, erre nem vagyok alkalmas, sajnos.

#644095 Dénes Előzmény: #644091

Ja ma volt a korona:

véletlenül 4 lot long mellé az ellenkező irányú megbízást megadtam szintén négy lottal.

Short, elméletben.

Csak én azt is véletlenül longra raktam. hihetetlen, így már 8 lot long és semmi short az esésben. Brutál, már minden napra jut, mert a gép mellett rohanva nem lehet, vagy ott ülsz a kötésednél rendesen, VAGY ha nincs idő akkor nem, ellen kell állni a kísértésnek.

Ma vesztettem több száz dollárt. Ha tartom kihoztam volna, mint eddig is, várok és short, de inkább eladtam.

16 év eleször veszteséges egy hónap nem is kicsit. Ezen a héten minden nap katasztrófa lett, most már a dax is.

Nem ehhez szoktam hozzá. A befejezés nem a legszebb mondjuk a bukásokkal.

Na elég volt Dénesből.

#644091 Dénes Előzmény: #644052

Leszek néha néha. Nem menekültök .:)

Én is nézem naponta 1-2 alkalommal azért. Különleges helyzetben azért belépek majd, nem szüntetem meg egyik számlát sem még.

Legjobbakat !!! (Meg itt azért néha írok.) Csak a MT4et nem nyitom ki. :)

#644086 Dénes Előzmény: #644045

Szép 16 év volt, de már a család lázadozott, portfoliós topicban tudják ezt, hogy már tavasszal felmerült ez.

Az idő kevés, négy gyerkőc és a munka együtt nem jut idő és egyre több hiba lett a tőzsdézésemben.

Jól érezhetően megnőtt a hibák száma, a "ki nem kényszerített" hibák is.

Előbb utóbb ebből nagyon nagy gáz lett volna. Sokszor csak a szerencse mentet már meg, ezt itt írtam néhányszor.

Amióta itt vagyok ebből állt már a "munkám", hogy helyre kell hoznom a korábbi hibát még a daxban is !! ahol pedig hosszú évekig minden hónapban nem kis összeget kerestem.

Egy nagyobb különleges beesésnél, új aljnál vagy csúcson azért belépek. Csak a napi marad abba. Lehet havi egy lesz.

#644045 TrendMan Előzmény: #643879

Teljesen igazad van.

Normál munkahely mellett szinte lehetetlen, ráadásul az algoritmusok világában - amikor számítógépekkel kell versenyezni és alig vannak megjátszható trendek, a mezei spekuláns szinte esélytelen.

Én is már nézegetem a befektetési jegyeket:-)

#644032 Dénes Előzmény: #643890

Döntöttem, befejezem a tőzsdézést.

(már nyár elején is befejeztem néhány hétre feleségem kérésére, de aztán újra kezdtem.

Sziasztok ! sok sikert Mindenkinek !

#643890 big-ebuy Előzmény: #643887

jó éjt de néha jól látod csak nem tom ez mennyire tudás vagy szerencse ezt te érzed.....dönts okosan..jó éjt

#643888 Csilla76 Előzmény: #643859

most nézem, hogy mégis lett emelkedés. csak gondoltam, de még ötkor ebből nem látszódott semmi.