engem nem hiszem h irigyelnek.
pedig lenne miért.
mert e világban a legtöbb mi enyém: az egészség.
engem nem hiszem h irigyelnek.
pedig lenne miért.
mert e világban a legtöbb mi enyém: az egészség.
úgy láccik ez volt a mélyről jövő megindulás.
igazából akkor fog menni amikor az 5ezren és fölötte beragadtak nullában v kis buksiban kiszállnak.
már alig várjanak h eladhassanak :o) no akkor mehet a menet :o)
buxer apó ! én pl villamossal és metróval járok munkába minden nap. suliba menet pedig még a busz is játszik. több oka is van. pl. semmi kedvem a csúcsforgalomban se reggel, se este órákat ücsörögni se bmw-ben se trabantban. ahogy ahhoz sincs kedvem de pénzem se h óránként 4-500 forintot fizessek parkolásra a belvárosban, az én esetemben ez napi 4ezer forint lenne. nem ment el a eszem. ráadásul a légkonditól allergiát kapok tehát szétfőnék a kocsiban :o) mondjuk ez a metróra is igaz, de pl a villamos szellős, busznál meg csak régi ikarusra szállok fel :o) gondolkodtam a biciklin, de itt Bp-n ez tiszta öngyilkosság a benzingőzben biciklizni=egyenlő a korai halállal.
neked egészséges és boldog terpeszkedést a bömösben :o)))
4558 ig leszállogattam a múlt heti vételekke :-). Nem volt rossz eddig a júliusom sem
Nem mára, vagy egy-két napra vettem, ki tudom várni. (Amúgy szerintem nem kell sokat.)
tudom.
a többiek viszont semmit sem értettek meg a mondandómból.
Azért Sanyi bá beszéde elég nyugtatólag hatott....kivi vagy Varga mikor és mit fog mondani,mert az még setét ló.
Én bele nem mernék már venni (általában így vagyok vele amúgy is), +400 pont tegnap du óta + lent a mai rés 100 pontra. Arra pályázok, hátha betöltjük.
én inkább az a típus vagyok,akit irigyelnek,nem az aki irigykedik...
a leírásod a harácsoló emberről és életéről hiteles,de ez nem Csányi...
Számomra egy nagyon is nyugodt embert tükröz...
Tény,hogy ezen a szinten a "vagyon" szinten tartása sem könnyű dolog,fokozni pedig végképp nem az,de a terjeszkedés,nem mindenkinél társul haráccsal,nála sztem nem...
Itt meg egy kis long ;-), 4530-ról.
Persze ma sem leszek, a legjobb napokat nem tudom végigizgulni... :-(
Rosszul gondolod:
Az osztrák bankadót 2011-től szedik be, határozatlan ideig.
http://index.hu/gazdasag/vilag/2010/10/25/bankado_ausztriaban_is/
Elég volt a szerecsenmosdatásból, csak tényeket, szigorúan tényeket kérek. A bla-bla-bla engem nem érdekel, meghagyom nektek.
szűkmarkú vagy:)) én legalább 25 %-ot jóváírtam neki
Gondolom korábban kezdték a bankadó kivetését, mint mi... ezért nem is kell annyi....És még erre fog rájönni a 0,1%-os tobin adó az euro-s országokban?
http://frissvideok.hu/hirek/298603-video-20130724-csanyi
Ezért a szövegért 1%-ot elfelejtek abból, hogy "aktív portfoliómenedzselést" akar folytatni a jövőben. :) Még 99%-ot le kellene dolgozni az öreg harcosnak fátylat borítsunk az eseményekre, de ez ahogy beszólt 1%-ot megért nálam. Végre egy komoly gazdasági szereplő az arcukba mondta mit gondol róluk, még ha elég visszafogottan is. De jó volt ez így.
"az amúgy is bunkó természete méginkább egy megalomán, nárcisztikus alakká tette"
Azért ez már sok(k)! A kedves vezető nem bunkó! (csak egy kicsit :-)
Szerintem, csak egy végtelenül rosszidulatú, lelki nyomorék.... (az okok elemzése nagyon hosszú ideig tartana.... Pali bátyánk írathatna egy doktorit a témáról..)
Más.. Ahogy látom, narancsoséknál Csányi elvtárs már nem jó elvtárs....
Amúgy tegnap olvastam, hogy a gumicsizma megmentette egy ember életét mikor a villám belecsapott (na nem a tenyerébe), csak szólok... a fényességes azért nem teljesen hülye!