Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#643478 Dr. ursi Előzmény: #643457

engem nem hiszem h irigyelnek.

pedig lenne miért.

mert e világban a legtöbb mi enyém: az egészség.

úgy láccik ez volt a mél…

#643477 Dr. ursi

úgy láccik ez volt a mélyről jövő megindulás.

igazából akkor fog menni amikor az 5ezren és fölötte beragadtak nullában v kis buksiban kiszállnak.

már alig várjanak h eladhassanak :o) no akkor mehet a menet :o)

#643475 Dr. ursi Előzmény: #643448

buxer apó ! én pl villamossal és metróval járok munkába minden nap. suliba menet pedig még a busz is játszik. több oka is van. pl. semmi kedvem a csúcsforgalomban se reggel, se este órákat ücsörögni se bmw-ben se trabantban. ahogy ahhoz sincs kedvem de pénzem se h óránként 4-500 forintot fizessek parkolásra a belvárosban, az én esetemben ez napi 4ezer forint lenne. nem ment el a eszem. ráadásul a légkonditól allergiát kapok tehát szétfőnék a kocsiban :o) mondjuk ez a metróra is igaz, de pl a villamos szellős, busznál meg csak régi ikarusra szállok fel :o) gondolkodtam a biciklin, de itt Bp-n ez tiszta öngyilkosság a benzingőzben biciklizni=egyenlő a korai halállal.

neked egészséges és boldog terpeszkedést a bömösben :o)))

#643467 Tapasz Előzmény: #641937

4558 ig leszállogattam a múlt heti vételekke :-). Nem volt rossz eddig a júliusom sem

#643466 Csusza Előzmény: #643458

Nem mára, vagy egy-két napra vettem, ki tudom várni. (Amúgy szerintem nem kell sokat.)

ds

#643461 Waszeitung

Azért Sanyi bá beszéde elég nyugtatólag hatott....kivi vagy Varga mikor és mit fog mondani,mert az még setét ló.

#643458 Fornit Előzmény: #643456

Én bele nem mernék már venni (általában így vagyok vele amúgy is), +400 pont tegnap du óta + lent a mai rés 100 pontra. Arra pályázok, hátha betöltjük.

#643457 w_ee_d Előzmény: #643338

én inkább az a típus vagyok,akit irigyelnek,nem az aki irigykedik...

a leírásod a harácsoló emberről és életéről hiteles,de ez nem Csányi...

Számomra egy nagyon is nyugodt embert tükröz...

Tény,hogy ezen a szinten a "vagyon" szinten tartása sem könnyű dolog,fokozni pedig végképp nem az,de a terjeszkedés,nem mindenkinél társul haráccsal,nála sztem nem...

#643456 Csusza Előzmény: #643451

Itt meg egy kis long ;-), 4530-ról.

Persze ma sem leszek, a legjobb napokat nem tudom végigizgulni... :-(

#643420 prospero Előzmény: #643331

Gondolom korábban kezdték a bankadó kivetését, mint mi... ezért nem is kell annyi....És még erre fog rájönni a 0,1%-os tobin adó az euro-s országokban?

#643402 banyaiz Előzmény: #643369

http://frissvideok.hu/hirek/298603-video-20130724-csanyi

Ezért a szövegért 1%-ot elfelejtek abból, hogy "aktív portfoliómenedzselést" akar folytatni a jövőben. :) Még 99%-ot le kellene dolgozni az öreg harcosnak fátylat borítsunk az eseményekre, de ez ahogy beszólt 1%-ot megért nálam. Végre egy komoly gazdasági szereplő az arcukba mondta mit gondol róluk, még ha elég visszafogottan is. De jó volt ez így.

#643369 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #643282

"az amúgy is bunkó természete méginkább egy megalomán, nárcisztikus alakká tette"

Azért ez már sok(k)! A kedves vezető nem bunkó! (csak egy kicsit :-)

Szerintem, csak egy végtelenül rosszidulatú, lelki nyomorék.... (az okok elemzése nagyon hosszú ideig tartana.... Pali bátyánk írathatna egy doktorit a témáról..)

Más.. Ahogy látom, narancsoséknál Csányi elvtárs már nem jó elvtárs....

Amúgy tegnap olvastam, hogy a gumicsizma megmentette egy ember életét mikor a villám belecsapott (na nem a tenyerébe), csak szólok... a fényességes azért nem teljesen hülye!

#643346 Euroman Előzmény: #643338

Orbánra ráillik...már reggel úgy kelhet, hogy ma éppen hol fogok hörcsögösködni...