elmentem dj kisértem ha esik elveri,ha long picit bukok
elmentem dj kisértem ha esik elveri,ha long picit bukok
6 lezárt pozim volt ma,ebbe volt dj is,ott van fent
toltam mást rá,fedeztem egy idő után,de pont ez a baj a spread eleve 5 dollcsi,kilép pár pont az 40-50dollcsi,nagyon tutira kell mennem,ezért jobb cac erre a összegre
ebbe hibáztam:(dax tolt-150et,erre jött sp és kész is volt a crash:)sebaj kihozom,idő
csak ez már nem ugyanaz.
Túl nagy a távolság, legalábbis nekem. De ebbe nem akarok beleszólni, mindenki ahogy csinálja.
Csak így nem lesz könnyű lezárni, egyik mindig messze lesz.
ja én nálam már volt stop, tiz pontot hoztam a daxon. 3*10=30 az 39 dollár. Sp meg csak 8 dollárt.
Az elején dühöngtem, hogy túl felhoztam a stop-ot, még itt írtam is, később már jó ötlet lett. :)
már ott a long 82.6ról,ma vettem ,írtam fedezem
..lehet ilyesztettek most csak
Hogy lehet egy 1663 SP short magában ????? Ez hiba, erre figyelned kell !!
Nem engedheted el ennyire mögéd.
Vagy a stop, vagy mikor látszik, hogy másfele megy egy long nyitása.
magyarul ha ugrándozik egy szűk sávban akkor adom ha elért a sávtető tetejére. (lehet eladom és utána kitör, benne van)
De minden más esetben berakva a stop nullába ahogy lehet, azonnal az ellenkező megbízás törölve és viszem után a stop-ot.
most is ez volt nagyobb felmenetelben bíztam a daxban 25-35 pont, de 15-16 lett ebből én 10 hoztam le 3 lottal.
eladhattam volna sokkal jobban, de csak a stop lett felhozva, mert még vártam fel. Most ez rossz döntés volt.
Ez benne van. De óriási megnyugvás, ha stop nullában.
VAGY STOP VAGY ELLENKEZŐ IRÁNYÚ megbízás kicsivel arrébb.
De egyiknek lennie kell !!! SOHA SEM LEHET MAGÁBAN.
Attól függ, ha úgy érzem nincs benne a mozgásban a további fel (és visszaeséstől félek, főleg sávozásnál) akkor zárom.
Ha úgy érzem benne van akkor stop felhozva és nézem.
ez a tuti,még te futtatod hmmm ,az nekünk nem jön be én is futtatok vesztes pozit most is,de a day tradet szeretem,az a tuti amibe bele tudsz nyúlni,nekem eu lezár fxcm nél 22-8 kor nyit,ha felrobban vmi hír-3%esne dax esélyem se lenne betenni ellenpozit,se stopot,se nem látható merre megy másnap a dolog,még day tradnél lezárom,stoppolom ctr.....birger is ált day trader
pl esik dax 1 lot is 80pipx 1,3 dollcsi az 104 dollcsi,na ez közel 10%rögtön ..1%bemozdulásnál,itt viszont csak jó tudással lehet evickélni...stop kell,amit most nem tettem mert hittem oh arra megy,persze jelem ellenére....
Ti mindig azonnal zártok mindent? Nálam sokszor futnak dolgok sokáig.
így van nálam is a belépő a legfontosabb,sőt be se lépek ha nincs olyan látom mi jöhet,néha megteszem de az szar is,pont így kezdtem daxszal m
most írtani a számlát,még írtam is próba long..:)
kilépés meg jön támasznál vagy jelnél,netán stop
Nekem sokszor mondták tulajdonképpen mindegy hol lépsz be.
szerintem meg nem, legalábbis nekem a beszálló a legfontosabb a stílusom miatt.
Nagy esés után long vagy nagy emelkedés után short, pláne szinteknél, pláne ha a fő trend irányába is nyitok.
Védekező ellentétes kötés megbízás is berakva.
De ahogy nullába lehet rakni a stop ott is van, a megbízás kiszedve