Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#643363 big-ebuy Előzmény: #643361

toltam mást rá,fedeztem egy idő után,de pont ez a baj a spread eleve 5 dollcsi,kilép pár pont az 40-50dollcsi,nagyon tutira kell mennem,ezért jobb cac erre a összegre

#643362 big-ebuy Előzmény: #643360

ebbe hibáztam:(dax tolt-150et,erre jött sp és kész is volt a crash:)sebaj kihozom,idő

#643360 Dénes Előzmény: #643357

csak ez már nem ugyanaz.

Túl nagy a távolság, legalábbis nekem. De ebbe nem akarok beleszólni, mindenki ahogy csinálja.

Csak így nem lesz könnyű lezárni, egyik mindig messze lesz.

#643358 Dénes Előzmény: #643355

ja én nálam már volt stop, tiz pontot hoztam a daxon. 3*10=30 az 39 dollár. Sp meg csak 8 dollárt.

Az elején dühöngtem, hogy túl felhoztam a stop-ot, még itt írtam is, később már jó ötlet lett. :)

#643356 Dénes Előzmény: #643353

Hogy lehet egy 1663 SP short magában ????? Ez hiba, erre figyelned kell !!

Nem engedheted el ennyire mögéd.

Vagy a stop, vagy mikor látszik, hogy másfele megy egy long nyitása.

#643354 Dénes Előzmény: #643350

magyarul ha ugrándozik egy szűk sávban akkor adom ha elért a sávtető tetejére. (lehet eladom és utána kitör, benne van)

De minden más esetben berakva a stop nullába ahogy lehet, azonnal az ellenkező megbízás törölve és viszem után a stop-ot.

most is ez volt nagyobb felmenetelben bíztam a daxban 25-35 pont, de 15-16 lett ebből én 10 hoztam le 3 lottal.

eladhattam volna sokkal jobban, de csak a stop lett felhozva, mert még vártam fel. Most ez rossz döntés volt.

Ez benne van. De óriási megnyugvás, ha stop nullában.

#643351 Dénes Előzmény: #643348

VAGY STOP VAGY ELLENKEZŐ IRÁNYÚ megbízás kicsivel arrébb.

De egyiknek lennie kell !!! SOHA SEM LEHET MAGÁBAN.

#643350 Dénes Előzmény: #643347

Attól függ, ha úgy érzem nincs benne a mozgásban a további fel (és visszaeséstől félek, főleg sávozásnál) akkor zárom.

Ha úgy érzem benne van akkor stop felhozva és nézem.

#643349 big-ebuy Előzmény: #643347

ez a tuti,még te futtatod hmmm ,az nekünk nem jön be én is futtatok vesztes pozit most is,de a day tradet szeretem,az a tuti amibe bele tudsz nyúlni,nekem eu lezár fxcm nél 22-8 kor nyit,ha felrobban vmi hír-3%esne dax esélyem se lenne betenni ellenpozit,se stopot,se nem látható merre megy másnap a dolog,még day tradnél lezárom,stoppolom ctr.....birger is ált day trader

#643348 big-ebuy Előzmény: #643344

pl esik dax 1 lot is 80pipx 1,3 dollcsi az 104 dollcsi,na ez közel 10%rögtön ..1%bemozdulásnál,itt viszont csak jó tudással lehet evickélni...stop kell,amit most nem tettem mert hittem oh arra megy,persze jelem ellenére....

#643344 big-ebuy Előzmény: #643342

így van nálam is a belépő a legfontosabb,sőt be se lépek ha nincs olyan látom mi jöhet,néha megteszem de az szar is,pont így kezdtem daxszal m

most írtani a számlát,még írtam is próba long..:)

kilépés meg jön támasznál vagy jelnél,netán stop

#643342 Dénes Előzmény: #643333

Nekem sokszor mondták tulajdonképpen mindegy hol lépsz be.

szerintem meg nem, legalábbis nekem a beszálló a legfontosabb a stílusom miatt.

Nagy esés után long vagy nagy emelkedés után short, pláne szinteknél, pláne ha a fő trend irányába is nyitok.

Védekező ellentétes kötés megbízás is berakva.

De ahogy nullába lehet rakni a stop ott is van, a megbízás kiszedve