igaz kényelmesen caccal jó,az nagyon kényelmes már dax,spx veszélyesebb ilyen tőkére
igaz kényelmesen caccal jó,az nagyon kényelmes már dax,spx veszélyesebb ilyen tőkére
4 gyerkőcöm van. kevés az időm. :)
Mondjuk a forex és a deviza viszonylag új nekem, de inkább hagyom most már ami nem megy.
Idő úgy sincs sok. Jobb ha nem sokra figyelek. Még jobban a Daxra figyelek majd.
Hozzunk össze még több nyereséget ! :)
én 1200 dollcsis számlával tolom most mióta bedőlt a wrspreads,ez elég is..most pl a reggeli 720ból 940 van..a többi minusz,ha ügyi vagyok havi 200-300dolcsi a cél......de nézd itt centiznem kell és kockáztatnom most 4 pozi él....és a sp 1 pont 10dollcsis....1260dollcsis számlánál futottam be a múltkor,meg a 1664es spx shorttal,de korrigálom volt már ilyen,annyi kevesebb a időm..non stop gyorsabban menne...
ott rossz a technika,matematikus vagy nézd meg mit rontasz el,olaj-arany-deviza néha kilő 300-400pip ha nincs stop-ell.pozi ko,meg rsi felejtsd el,nem is nézem már,max investoron,de devizánál meg ezeknél még hetesen jó max
nem, DAxnál 80% felett vagyok. az arányban. ott is várok + meg ne felejts nálam ritkán van stop !!, helyette másik irányú kötés lép be ha kell.
Devizánál, aranynál, olajnál meg a kötések 75-80 %a bukta. A dax nyereség 25-30 %.a
Azért arra figyelek, hogy ami nem megy csak kicsibe. :)
vegyél kindert,a gyerekeknek vagy amit szeretnek:)nincs mit,de stop éljen
Én azért akartam, hogy ne essen be nagyon most, mert így azért más lesz a holnap.
Még egyszer köszi a daxot !
A szokásos három lot jó egy gyors menetre.
örülj neki élsz még a tőzsdén....pláne nyertél.....de kialakult egy 40-60%-os technikád úgy érzem,igaz ez tényleg szerencse sokszor most neked
nekem nem,max mennyit fogok meg az szerencse,mennyit mozdul ki,jelek jók 20% vesztes
szerencse is kell hidd el.
Magam ellen beszélek, de sehol sem lettem volna ha az nincs.
Ezért említettem, hogy nálam sokkal jobbak hol végezték.
holnap lesz érdekes,mindegy 15 mines futi feljön még az tuti kéne
87,5 kéne sp zárnia,már longjelek élnek,de stop legyen ja
herceg tudja együtt buktunk sorosnál 2008-ba ,csak én worldspreden is.....
SP long eddig jó, és a dax long is !
Daxra Te hívtad fel a figyelmet köszi !
szépen mennek. Stop felhozva most már ki is ütheti, ez jó volt a végére.
olyan nincs,van jó technika de stop kell,itt hibáztam mindig el,mai napig
fenét ,de érdekes,igaz hasztalan,de arra jó:)
technikát nem taglalja van más pf füzet,abból vettem vagy 9et,devizás jó,meg a day traderes,,meg a tech. elemzések
remek mese könyv gyerekeknek :)
leszedtem közbe,akkor bukott pont e könyvbeni Zsiday Viktor is,mindenét
én óriási szerencsével működtem az elején később és most is. :)
90es években az eséseknél vettem sokat és a válságok előtt mindig eladtam, de nem azért mert tudtam, hogy jön ,nem, szó sincs róla, hanem más okból. Kellett másra a pénz, stb.
Így pl az orosz válság előtt két héttel számoltam fel véletlenül majd minden pozit, aztán összeomlás, hetekkel később nevetséges áron mindent bele öntöttem.
elképesztő haszon, brazil válság, majd a többi.
Kizárólag akkor jöttem én, ha nagyobb esés volt. Ez volt a kereskedésem évekig.
Aztán mikor már volt lakás a munkám is elég jó, abba hagytam.
De jött új világ a certi majd a forex. Szerencsém nem hagyott eddig el.
Nálam sokkal jobb tőzsdés haverjaim úsztak el, vesztettek.
Jobb, elemzők voltak, jobban tudták az elméletet.
De nem volt szerencséjük.