Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#643334 big-ebuy Előzmény: #643330

igaz kényelmesen caccal jó,az nagyon kényelmes már dax,spx veszélyesebb ilyen tőkére

#643333 Dénes Előzmény: #643329

4 gyerkőcöm van. kevés az időm. :)

Mondjuk a forex és a deviza viszonylag új nekem, de inkább hagyom most már ami nem megy.

Idő úgy sincs sok. Jobb ha nem sokra figyelek. Még jobban a Daxra figyelek majd.

Hozzunk össze még több nyereséget ! :)

#643330 big-ebuy Előzmény: #643328

én 1200 dollcsis számlával tolom most mióta bedőlt a wrspreads,ez elég is..most pl a reggeli 720ból 940 van..a többi minusz,ha ügyi vagyok havi 200-300dolcsi a cél......de nézd itt centiznem kell és kockáztatnom most 4 pozi él....és a sp 1 pont 10dollcsis....1260dollcsis számlánál futottam be a múltkor,meg a 1664es spx shorttal,de korrigálom volt már ilyen,annyi kevesebb a időm..non stop gyorsabban menne...

#643329 big-ebuy Előzmény: #643328

ott rossz a technika,matematikus vagy nézd meg mit rontasz el,olaj-arany-deviza néha kilő 300-400pip ha nincs stop-ell.pozi ko,meg rsi felejtsd el,nem is nézem már,max investoron,de devizánál meg ezeknél még hetesen jó max

#643328 Dénes Előzmény: #643322

nem, DAxnál 80% felett vagyok. az arányban. ott is várok + meg ne felejts nálam ritkán van stop !!, helyette másik irányú kötés lép be ha kell.

Devizánál, aranynál, olajnál meg a kötések 75-80 %a bukta. A dax nyereség 25-30 %.a

Azért arra figyelek, hogy ami nem megy csak kicsibe. :)

#643323 Dénes Előzmény: #643316

Én azért akartam, hogy ne essen be nagyon most, mert így azért más lesz a holnap.

Még egyszer köszi a daxot !

A szokásos három lot jó egy gyors menetre.

#643322 big-ebuy Előzmény: #643317

örülj neki élsz még a tőzsdén....pláne nyertél.....de kialakult egy 40-60%-os technikád úgy érzem,igaz ez tényleg szerencse sokszor most neked

#643317 Dénes Előzmény: #643312

szerencse is kell hidd el.

Magam ellen beszélek, de sehol sem lettem volna ha az nincs.

Ezért említettem, hogy nálam sokkal jobbak hol végezték.

#643313 Dénes Előzmény: #643308

SP long eddig jó, és a dax long is !

Daxra Te hívtad fel a figyelmet köszi !

szépen mennek. Stop felhozva most már ki is ütheti, ez jó volt a végére.

#643311 big-ebuy Előzmény: #643310

fenét ,de érdekes,igaz hasztalan,de arra jó:)

technikát nem taglalja van más pf füzet,abból vettem vagy 9et,devizás jó,meg a day traderes,,meg a tech. elemzések

#643308 Dénes Előzmény: #643302

én óriási szerencsével működtem az elején később és most is. :)

90es években az eséseknél vettem sokat és a válságok előtt mindig eladtam, de nem azért mert tudtam, hogy jön ,nem, szó sincs róla, hanem más okból. Kellett másra a pénz, stb.

Így pl az orosz válság előtt két héttel számoltam fel véletlenül majd minden pozit, aztán összeomlás, hetekkel később nevetséges áron mindent bele öntöttem.

elképesztő haszon, brazil válság, majd a többi.

Kizárólag akkor jöttem én, ha nagyobb esés volt. Ez volt a kereskedésem évekig.

Aztán mikor már volt lakás a munkám is elég jó, abba hagytam.

De jött új világ a certi majd a forex. Szerencsém nem hagyott eddig el.

Nálam sokkal jobb tőzsdés haverjaim úsztak el, vesztettek.

Jobb, elemzők voltak, jobban tudták az elméletet.

De nem volt szerencséjük.