Az az, magam is írtam korábban: 8087 (-8137 között).
De elég messze van innen. Elég komoly 300 pontos esés, érdekes, nem zárom ki.
Délutántól sok függ. Még nem zárom ki a fel tovább a héten.
Délután megadja a választ. (vagy nem)
a 8080 körüli, én csak napost nézek, azóta szerintem nem volt...
Innen most lemehetne a résig, aztán ath, az nekem nagyon-nagyon tetszene :D
Mondjuk, ha én lennék a helyében, az indexet azért nem engedném, mert már annyira buzzzzipártik, hozzám sem jöhetnének be. A HVG-re meg más topicban írt valaki, de nem értem, meg annyira nem is érdekel, valami ellenérdekű fél kezében van.
Dax megpihent itt. Egy kérdés maradt lesz erő innen tovább fel vagy nem.
Különös tekintettel az SPre /1700/ és a délutáni adatokra + GYJ-kre.
Főleg az SP érdekel. Most már.
Érdekes, hogy a teljes nemzeti oldali média előtt zárva, de zárva a balos index és a (Bal)liberális gazdasági hetilap előtt is. De ott lehetett a "ATV, a TV2, az MTI, a Népszabadság, az Origo és az RTL Klub, valamint a Bloomberg hírügynökség, a Dow Jones és a Reuters"
Nem értem, index + hvg miért nem ha a többi bal igen.
ebben az országban semmi sem maradhat titokban amit már ketten tudnak.
HVG - Index??
"Az ajtó ugyancsak zárva maradt a Hír TV kamerája, illetve Magyar Nemzet, a HVG és az Index tudósítói előtt is."
Csányi: nem vonulok vissza
http://hvg.hu/gazdasag/20130724_Index_Itt_van_Csanyi_titka#rss
Nekem szinte mindegy, de a héten itt áll 30-40 ponton belül, ez zavar a legjobban...
elég erős korrelációt mutat s&p-vel , így megvárom mi lesz az 1-2-4ós timeframe-kben usa index-el, mert egy tankönyvi fej váll van kialakulóban, ha ebből letörik, alacsonyabb célárak adódnának, ha felülírják akkor stoppolom a dax shortot....
speciel ez a mozgás kifejezetten tetszik nekem a magyar piacon, de a DAX az szopat rendesen....
képtelen egy aprócska korrekcióra,némi megállásra is, veszteséget fogok realizálni rajta.....