Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#643080 Dénes Előzmény: #643075

Az az, magam is írtam korábban: 8087 (-8137 között).

De elég messze van innen. Elég komoly 300 pontos esés, érdekes, nem zárom ki.

Délutántól sok függ. Még nem zárom ki a fel tovább a héten.

Délután megadja a választ. (vagy nem)

#643057 Ricsi Előzmény: #643041

Innen most lemehetne a résig, aztán ath, az nekem nagyon-nagyon tetszene :D

#643051 Ricsi Előzmény: #643037

Mondjuk, ha én lennék a helyében, az indexet azért nem engedném, mert már annyira buzzzzipártik, hozzám sem jöhetnének be. A HVG-re meg más topicban írt valaki, de nem értem, meg annyira nem is érdekel, valami ellenérdekű fél kezében van.

#643041 Dénes Előzmény: #643037

Dax megpihent itt. Egy kérdés maradt lesz erő innen tovább fel vagy nem.

Különös tekintettel az SPre /1700/ és a délutáni adatokra + GYJ-kre.

Főleg az SP érdekel. Most már.

#643037 Dénes Előzmény: #643022

Érdekes, hogy a teljes nemzeti oldali média előtt zárva, de zárva a balos index és a (Bal)liberális gazdasági hetilap előtt is. De ott lehetett a "ATV, a TV2, az MTI, a Népszabadság, az Origo és az RTL Klub, valamint a Bloomberg hírügynökség, a Dow Jones és a Reuters"

Nem értem, index + hvg miért nem ha a többi bal igen.

#643022 Fornit Előzmény: #643019

HVG - Index??

"Az ajtó ugyancsak zárva maradt a Hír TV kamerája, illetve Magyar Nemzet, a HVG és az Index tudósítói előtt is."

#642947 Ricsi Előzmény: #642943

Nekem szinte mindegy, de a héten itt áll 30-40 ponton belül, ez zavar a legjobban...

elég erős korrelációt mu…

#642943 Borska

elég erős korrelációt mutat s&p-vel , így megvárom mi lesz az 1-2-4ós timeframe-kben usa index-el, mert egy tankönyvi fej váll van kialakulóban, ha ebből letörik, alacsonyabb célárak adódnának, ha felülírják akkor stoppolom a dax shortot....

speciel ez a mozgás kife…

#642940 Borska

speciel ez a mozgás kifejezetten tetszik nekem a magyar piacon, de a DAX az szopat rendesen....

képtelen egy aprócska korrekcióra,némi megállásra is, veszteséget fogok realizálni rajta.....