Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#644456 macika Előzmény: #644455

senki se mondott dupla aljat - a sok kamud már unalmas fiam!

kamu rajz volt a stooq-ról ))))))))))))))))))))

röhej amit művelsz porti

#644455 Hathor Előzmény: #644452

Hiába röhögtek, beszakadt a fej-vállam

Most lehet röhögnie..

385 dupla aljával..

Attól, hogy stooqn másként volt az osztalék vágás, attól jó volt az a rajz, csak a maguk szeme nem ismerte azt fel..

KEG meg emelkedett 20%ot 26-32..

nem mindegy?

Nyugodtan fundázgasson egyre mélyebben..

#644452 macika Előzmény: #644449

már megint miről kamuzol kisfiam?

mondjuk az mtel utolsó "rajzodon" itt röhögött mindenki

mi meg a kreg 43 emelkedő indikátorokon ))))))))

azóta esett 25%-ot

yo-25%

#644449 Hathor Előzmény: #644446

Maci fundás Mtelcsis dupla aljas Ricsteres nem Kreges..

Nem is T-kategóriás.. ez Fundás ATLes.. :D

jajj mackóka..

A korábbi hetek fejlemén…

#644430 Janicroft

A korábbi hetek fejleményei alapján egyre közelebbinek tűnik a Wizz Air részvényeinek tőzsdei kibocsátása, erről egyelőre sokat nem tudunk még, intézményi befektetők azonban megkeresésünkre elmondták, elképzelhető és indokolt forgatókönyv lehet a papírok budapesti tőzsdére való bevezetése. Az eddigi információk alapján kapitalizáció tekintetében a Wizz Air a nagyobb magyar papírok között lehet (megelőzve az Egist), ezek alapján pedig többek között felmerülhet a kérdés, hogy a részvények az MSCI-nál mely indexekbe kerülhetnek be, és ez hogyan érintheti a meglévő hazai papírokat, különösen a Magyar Telekomot, ahol az árfolyam mélyrepülése nyomán egyre nagyobb valószínűsége van az MSCI Magyarország Standard indexből való kikerülésnek. :

http://www.portfolio.hu/vallalatok/a_pesti_tozsden_landolhat_a_wizz_air_rossz_hir_a_telekomna

k.186832.html

#644023 Euroman Előzmény: #644019

:) ha ilyen könnyen megoldod, akkor kérném még, hogy váltakozva ezek is legyenek: phaszlazar, phaszkocsismate, phaszrogan, phasztarlos, phaszegeszfidesz...köszönettel!

#643988 Előzmény: #643576

Akkor hackeljed meg a szökőkutat, hogy más zenéket csináljon, vagy egy nagy f@szt formáljon annak a véleményednek, ami a jelenlegi rendszert illeti :)

#643576 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #642686

Margitszigeten lesz! Biztosan jó buli lesz.. persze engem csak akkor érdekelne igazán, ha szétverhetnék egy-két gépet!

#642686 Előzmény: #642656

"Szóval, a Te találati arányod olyan 20-25% körül lehet, ennél még a pénzfeldobás is jobb! "

A pénzfeldobás nem indokol, az csak úgy van ;)

"Amúgy rendszergazdák napja lesz 26.-án!!! Persze téged nem érint... de azért szólok. :-)"

Nem hallottam még erről a dologról, egyszer hallottam hogy van védőszentje a programozóknak és rendszergazdáknak is, de megmondom őszintén ezzel nem foglalkoztam komolyabban. Egyébként vaóban nem érintene, hacsak nem jelentenék be az alkalmazottak, hogy ez alkalomból szabadnapot, vagy egyéb juttatásokat kérnének :)

#642656 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #642547

Megint??? A végén még sorozat lesz belőle! Ugyan már.. Te megszédültél barátom! :-) Egyébként vak tyúk is talál szemet, csak igen ritkán... és csak a hitványát. Szóval, a Te találati arányod olyan 20-25% körül lehet, ennél még a pénzfeldobás is jobb! Amúgy rendszergazdák napja lesz 26.-án!!! Persze téged nem érint... de azért szólok. :-)

#642547 Előzmény: #642483

Írhatnád azt is, hogy már megint nekem volt igazam, illetve, hogy már megint nem a többségi vélemény dönt érvényesült.

#642462 TrendMan Előzmény: #642458

Nekem ugy tunik, akkor lehetne tervezni hosszabb távon, ha az osztalék mértéke nem erodálódna folyamatosan.

Ha mindig lejjebb viszik, akkor elméletben nincs alja.