Nekem ugy tunik, akkor lehetne tervezni hosszabb távon, ha az osztalék mértéke nem erodálódna folyamatosan.
Ha mindig lejjebb viszik, akkor elméletben nincs alja.
Nekem ugy tunik, akkor lehetne tervezni hosszabb távon, ha az osztalék mértéke nem erodálódna folyamatosan.
Ha mindig lejjebb viszik, akkor elméletben nincs alja.
sztem 300nál jó a vétel..olyan pakkot kell venni amit egy évig is lehet tartani..
régebben az árfolyammozgásra is érdemes volt tartani..most csak osztalékra..
Saját tőzsdei bölcsességem:
"Valószinünek tünik, mégsem hiszel benne."
Ez fog történni a tőzsdén holnap.
Én most tök tanácstalan vagyok ezzel a papírral, nem hiszek benne ,hogy 300 alá vágják, de valahogy azt se látom mitől indulna meg...
Mire 10 forintot ér majd, addigra csak 1 Ft lesz az osztalék?
majd meglátjuk
egyelőre 32 és 40 közti osztival számolok
de jövőre kevesebbel 30-36
Amikor majd OTP-t megint meghajták, akkor kell Matáv-ot venni.
Nem lehetséges, hogy ez volt az egyik oka a Richter tizedelésnek?
Remélhetőleg ez a selejt papír kiesik az MSCI-ből, nem ide való, a Richternek kell visszakerülnie, az valóban értékteremtő vállalat. A telekom évek óta esik, 2009 nyarán még 850-ért tudtunk eladni belőle, azóta nem foglalkozom vele, várható volt h esni fog mint a kő.
A telekom beeshet akár 300 alá is. Hathor ezt alaposan elemezte nemrég, és igaza volt, ha a tényeket értelmezzük ez bekövetkezhet.
Ma már 340 felett kellene zárnia, hogy ne kerüljön veszélybe az MSCI tagsága:
"(#196993) Re: Meggyfa és körtemag
Értékelés: 0
előzmény (#196983: NagyBarnaMacko) | válasz erre | Ma, 13:30
Az mtelekom történelmi minimum 309-en egyedül én vettem csak részvényt az egész világon, ugyanis aznap 07.04-én 309-en első voltam 10k-val a könyvben és volt 2 eladás ( 200db meg 1055db 309-en ) így a történelmi minimumon eddig csak én vettem papírt. Erre büszke vagyok, majd 3 hete enyém a cím, persze amíg nem esik le 309-re újra vagy az alá.
Ferenc86"
Botka Lacitól kitüntetést érdemel, de gyorsan, mert jövő héten már 300 alatt lesz :))
Penteken megint veszegettem, 316 az atlag. Elotte volt egy jó köröm, nagy mazlival 315-331. Azokat vettem vissza. Meg kétszer megvolt a 318-326 os kor egy masik szamlan.