Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#642150 Dr. ursi Előzmény: #642120

miért venné a bank ?

csak annyit vesz ami kell a vezetői ösztönzőhöz.

oszt slussz.

nem lesz olyan mint anno :o)

#642147 banyaiz Előzmény: #642142

Nem is tudtam, hogy van papírod. Nekem is ez a forgatókönyvem már régóta.

Csak azzal , hogy Csányi így bevásárolt átváltható kötvényekből azt gondoltam, hogy forradalom végét látja, fényt az alagút végén.

Ez az elmélet kuka ezekkel az eseményekkel.

#642144 banyaiz Előzmény: #642142

Egyszerűbb lenne azt mondanák, hogy minden részvényes válasszon ki egy devizahitelest akit megment. Egyszeri költség aztán utána fejezzük be a bohóckodást otp körül.

3 éve megy a politikai bohóckodás az ügyben. Izaura kutya ****a ehhez az ügyhöz képest.

#642143 banyaiz Előzmény: #642141

Zavaros ez az ügy nagyon mert Csányi , Demján elég sok vasat tart a tűzben. A jó ég tudja mit kutyulnak.

De , hogy ide jutottunk, hogy már egy Otp-nél is dolgok vannak vezér bedob ekkora pakkot, hát ez nem tölt el örömmel.

#642142 prospero Előzmény: #642137

Van belőle...én támogatom a devizahiteles probléma végleges megoldását - megfizethetetlen - az ország szempontjából, még akkor is, ha jövőre mondjuk nem tud osztalékot fizetni az OTP ... vagy az árfolyam nem fogja ostromolni egy átmeneti ideig az 5-10 ezres szinteket...rövid távú kár, hosszú távon haszon...

#642141 Ricsi Előzmény: #642137

Én vennék még, de nem adjátok :(

A hívőket nem tudod meggyőzni. Jelenleg Demján és Csányi is átállt a sötét oldalra. De ők álltak át, nem ám az van, amire te gondolsz, hogy ők ugyanott maradtak, csak a kormány távozott el tőlük. Ők forgattak köpönyeget, máshogy nem is lehet :)))

#642137 banyaiz Előzmény: #642131

Vegyél bele aztán ha részvényesi szemszögből közelíted majd a gazd polunk kiszámíthatóságát egyéb sajátosságait, hátha több közös véleményünk lesz az ügyekről. :)

#642131 prospero Előzmény: #642126

Csányinak még így is rengeteg részvénye van állítólag.....közvetlen tőke tulajdonához állítólag nem nyúlt...szóval közkatonaként én erre koncentrálnék ... valami 8 milliárdba került neki eddig, amire nem lehet hitelt felvenni vagy nem éri meg hitelt felvenni... nem tudjuk mi... valószínű, hogy nem is fogjuk megtudni soha...

#642128 banyaiz Előzmény: #642123

Akkor még nem is szóltam forradalmárok dolgairól mert az a téboly kategória. De tőlük kb ezt lehet várni a tapasztalati tények alapján. :) Sajnos teszem hozzá.

De Csányi papa hát belecsapott itt rendesen a dolgokba.

#642126 banyaiz Előzmény: #642123

Szerintem is ezek benne vannak, srv is sc is sok minden lehet.

De ami nekem mint részvényesnek nagyon nem tetszik, hogy ez a bank eddig épült, végignézed az eddigi tőzsdei dolgait korrekt volt, fejlődés növekedés stb. Csányi pedig teljesen lojális volt a részvényeseivel. EGy egy válság srv vétel , saját csomagjait nagyjából tartotta stb. Abszolút bizalom megvolt.

Na most ezzel a lépéssel ez komoly csapást kapott akármi is a vége sc, vagy srv vagy bármi. Tábornok ilyet lép az a közkatonáknál nem a legjobb üzenet .

#642123 prospero Előzmény: #642115

Pedig abban biztos lehetsz, hogy OTP bizonyos szintnél be fogja indítani az srv-t. Hogy ez a szint 4000-nél van-e, vagy 1232-nél az persze kérdés...

Kormányülés után lehetséges simán lehet egy brutál SC... szereplők annyit adtak még, mint Csányi egymaga...ha ő nem is veszi vissza, OTP be fog lépni srv vásárlással és akkor a shortosoknak zárni kell... csak akkor már ki fogja adni nekik? Ez a nagy kérdés...

#642121 banyaiz Előzmény: #642117

Mert úgy látom, hogy mindig van lejjebb.

Illetve van mit veszítenem.

Ha max a devizahitel tartozásomat veszíthetném nem aggódnék. :) Illetve szívesebben élnék egy Svájc mintájú földön, mint egy Kolumbia mintájun, de ízlések és pofonok tudod. :)

#642117 prospero Előzmény: #642110

Én úgy tudom kormány kritikusoktól, hogy a bizalom már régen megingott. Sőt már 3 éve nincs... akkor miért aggódsz olyasmiért amit már elvileg elvesztettünk 3 éve...

#642115 banyaiz Előzmény: #642111

srv az egy érdekes lépés lenne ebben a helyzetben.

Mert hülyén nézne ki, hogy Csányi adja a bank veszi. Viszont a hivatalos magyarázat szerint mezőgazd buli miatt adott, ez nem zárja ki, hogy a bank vegyen. :)

Viszont itt már bármi történik ez a szép hiteles munka amit felépített x év alatt az komoly csapást kapott. Nagy kár érte.