miért venné a bank ?
csak annyit vesz ami kell a vezetői ösztönzőhöz.
oszt slussz.
nem lesz olyan mint anno :o)
miért venné a bank ?
csak annyit vesz ami kell a vezetői ösztönzőhöz.
oszt slussz.
nem lesz olyan mint anno :o)
Nem is tudtam, hogy van papírod. Nekem is ez a forgatókönyvem már régóta.
Csak azzal , hogy Csányi így bevásárolt átváltható kötvényekből azt gondoltam, hogy forradalom végét látja, fényt az alagút végén.
Ez az elmélet kuka ezekkel az eseményekkel.
Egyszerűbb lenne azt mondanák, hogy minden részvényes válasszon ki egy devizahitelest akit megment. Egyszeri költség aztán utána fejezzük be a bohóckodást otp körül.
3 éve megy a politikai bohóckodás az ügyben. Izaura kutya ****a ehhez az ügyhöz képest.
Zavaros ez az ügy nagyon mert Csányi , Demján elég sok vasat tart a tűzben. A jó ég tudja mit kutyulnak.
De , hogy ide jutottunk, hogy már egy Otp-nél is dolgok vannak vezér bedob ekkora pakkot, hát ez nem tölt el örömmel.
Van belőle...én támogatom a devizahiteles probléma végleges megoldását - megfizethetetlen - az ország szempontjából, még akkor is, ha jövőre mondjuk nem tud osztalékot fizetni az OTP ... vagy az árfolyam nem fogja ostromolni egy átmeneti ideig az 5-10 ezres szinteket...rövid távú kár, hosszú távon haszon...
Én vennék még, de nem adjátok :(
A hívőket nem tudod meggyőzni. Jelenleg Demján és Csányi is átállt a sötét oldalra. De ők álltak át, nem ám az van, amire te gondolsz, hogy ők ugyanott maradtak, csak a kormány távozott el tőlük. Ők forgattak köpönyeget, máshogy nem is lehet :)))
Vegyél bele aztán ha részvényesi szemszögből közelíted majd a gazd polunk kiszámíthatóságát egyéb sajátosságait, hátha több közös véleményünk lesz az ügyekről. :)
Csányinak még így is rengeteg részvénye van állítólag.....közvetlen tőke tulajdonához állítólag nem nyúlt...szóval közkatonaként én erre koncentrálnék ... valami 8 milliárdba került neki eddig, amire nem lehet hitelt felvenni vagy nem éri meg hitelt felvenni... nem tudjuk mi... valószínű, hogy nem is fogjuk megtudni soha...
Akkor még nem is szóltam forradalmárok dolgairól mert az a téboly kategória. De tőlük kb ezt lehet várni a tapasztalati tények alapján. :) Sajnos teszem hozzá.
De Csányi papa hát belecsapott itt rendesen a dolgokba.
Szerintem is ezek benne vannak, srv is sc is sok minden lehet.
De ami nekem mint részvényesnek nagyon nem tetszik, hogy ez a bank eddig épült, végignézed az eddigi tőzsdei dolgait korrekt volt, fejlődés növekedés stb. Csányi pedig teljesen lojális volt a részvényeseivel. EGy egy válság srv vétel , saját csomagjait nagyjából tartotta stb. Abszolút bizalom megvolt.
Na most ezzel a lépéssel ez komoly csapást kapott akármi is a vége sc, vagy srv vagy bármi. Tábornok ilyet lép az a közkatonáknál nem a legjobb üzenet .
Pedig abban biztos lehetsz, hogy OTP bizonyos szintnél be fogja indítani az srv-t. Hogy ez a szint 4000-nél van-e, vagy 1232-nél az persze kérdés...
Kormányülés után lehetséges simán lehet egy brutál SC... szereplők annyit adtak még, mint Csányi egymaga...ha ő nem is veszi vissza, OTP be fog lépni srv vásárlással és akkor a shortosoknak zárni kell... csak akkor már ki fogja adni nekik? Ez a nagy kérdés...
Mert úgy látom, hogy mindig van lejjebb.
Illetve van mit veszítenem.
Ha max a devizahitel tartozásomat veszíthetném nem aggódnék. :) Illetve szívesebben élnék egy Svájc mintájú földön, mint egy Kolumbia mintájun, de ízlések és pofonok tudod. :)
Most gondolkodom a vételen. A beragadt pakkomat még 5030-on eladtam.
Én úgy tudom kormány kritikusoktól, hogy a bizalom már régen megingott. Sőt már 3 éve nincs... akkor miért aggódsz olyasmiért amit már elvileg elvesztettünk 3 éve...
srv az egy érdekes lépés lenne ebben a helyzetben.
Mert hülyén nézne ki, hogy Csányi adja a bank veszi. Viszont a hivatalos magyarázat szerint mezőgazd buli miatt adott, ez nem zárja ki, hogy a bank vegyen. :)
Viszont itt már bármi történik ez a szép hiteles munka amit felépített x év alatt az komoly csapást kapott. Nagy kár érte.