Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: ............:)

#641951 Keg Jenő Előzmény: #641936

Igaz,, egy bank mentést óriási közfelháborodás fogadna ebben a mély nyomorban. Nem engedheti meg a fidesz, hogy a kartellben nyomuló pénzintézetek vigyorogva megtartsák a deviza hitelek uzsora hasznát.

micsoda hét volt! most o…

#641944 Lebleuf

micsoda hét volt! most olvastam és néztem vissza.

nem csekély tanulópénz lett volna a korábbi agymenésem itt megjátszani.

hála mindenkinek, akit érint!

augusztusban leszek ismét, beállok venni egy két helyre, még morfondírozom, hogy

-150 pontonként vegyek némi pakkot vagy -510-enként… :-)))

4438on stopp nélkül vettem, így a hónom alatt azzal utazok a következő napokban.

Udvozlet. Most ertem vis…

#641937 Tapasz

Udvozlet. Most ertem vissza kulfoldrol. Nem semmi volt az utobbi par nap. Felfele is fent voltam a vonaton, 5128 on adtam el azutolso elotti pakkot, majd szokas szerint visszafele is felszallogattam ra. Az uccso pakk 3948 allt bent, igy ott nem kaptam. A 4008, 4088 es 4188 pakkokat nyeroben zartam, a tobbi meg megvan.4348 tol dupla pakkok mentek. Lehet, hogy a jovoheten csak kisebb pakkokkal fogok napizni. Remelem ti is kerestetek egy kis lovet.

#641936 walex Előzmény: #641899

Talajfogás?

Ha ezt a zakó áttolást meglépik, Varga Mihály csúcsminiszter elkezdheti felhizlalni az OBA-t 100 milliárdról pár ezer milliárdosra biztos, ami biztos. Ha itt egy bank bedől igen csúnya pánik lehet a vége.

#641925 hosszhuszár Előzmény: #641903

Az a földterület már meg van ( szerintem), vagy azt hitte, hogy meg van, és kiderült, hogy még sincs meg, vagy nem annyi....amennyi, vagy nem ez volt a megállapodás, nem ezért pumpált...

#641916 macika Előzmény: #641913

mondtam én magának hogy majd az áfész ligában fogunk nyerni

otp liga? na egy nagy lóf@szt viktor liga )))))))))))))))))))))

#641913 Keg Jenő Előzmény: #641911

Lassan itt a karácsony de még senki nem kérdezte meg, hogy ki a fene szívta fel ezt a rengeteg részvényt 2 nap alatt.

#641911 Ricsi Előzmény: #641897

Mert én 5 évre veszem, már elmondtam. Pontosabban, nem zavar, ha meglesz 5 évig. Nézd, az otp a bank magyarországon, sokan az összes bankot otp-nek hívják. Lehet, most elmegy Csányi bá, de azért működnek még bankok a világban, akár jobban is, tehát lehet találni alkalmas embert. Aztán, ha 5 év múlva elmennek a fijjúk (mert én még nem hiszem, hogy most mennének, mert rengeteg fanjuk van, és nincs is alternatíva), akkor majd beérik a sok vételem. Ennyiért nekem már ajándék, ha esik tovább, egyre inkább ajándék lesz.

#641909 banyaiz Előzmény: #641908

Vagy pl 2011-ben mikor Oti 2700 környékén mászkált úgy emlékszem Richter akkor is 30 k felett volt.

Gyogyó szektorban kisebb a forradalmi lendület. :) Ott nem kell mindenkit megmenteni, bár egy pár gyógyszerfüggő van az országban, őket is megmenthetnénk, ha már a dohányosokat sikerült. :)

#641907 macika Előzmény: #641904

igen olyan is van, sőt ezek évente többször is lehetnek elvileg

de van ingyenes juttatás is nem opció, hanem jutalom,

#641905 macika Előzmény: #641900

ha sanyi lemondana a héten /nem hiszem, de nincs kizárva/ akkor limites esés lesz

sztem év vége fele lehet reális, egyébként is 60 éves

sanyi 60

http://www.mfor.hu/cikkek/Csanyi_nem_volt_hajlando_palyazni_a_Budapest_Bank_elnoki_szekere.html

utolsó riport vele májusban

http://www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20130509-magyarorszagot-kiszamithatatlannak-konyveltek-el-interju-csanyi-sandorral-az-otp.html

#641904 banyaiz Előzmény: #641896

Úgy van ez a szabályozás, hogy max 2000 Ft különbözet lehet a juttatáskor az opciós programban.

Tehát mondjuk kapott idén 50 k részvényt xy a banknál akkor az neki durván részvényenként 3000 Ft-ban volt.

Azért nem ingyen kapja. max 2000 Ft-os részvényenkénti juttatás ha azonnal elad.

#641903 Zotya32 Előzmény: #641901

igen, a cégen belül csoportosít át. az lehet, hogy magánemberként azokat a kötvényeket megtartja, neki úgysem számít az a 3-4 milliárd, a cége vagyonát meg benyomja inkább a most felfutó mezőgazdaságba... gyanítom lesz neki egy fél magyarországnyi termőföldje is hamarosan...

#641902 macika Előzmény: #641893

ha a ricsi le fogja hagyni az lótépét

akkor az egy történelmi pillanat lesz

)))))))

#641901 banyaiz Előzmény: #641898

Ez egy fogós kérdés, ezért mondom , hogy zavaros a szitu. De az egy fontos elem, hogy kötvényt magánemberként vett, részvényei amit eladott nagyrészt Bonitasban voltak.