Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: ............:)

Ricsi Előzmény: #641887

Olvastam, miket gondoltok Csányi eladásáról. Ugye, a papír mindenféle bejelentés nélkül 5K fölött forgott a hét közepén. Ez eddig rendben is van.

Namost, Sanya bá mezőgazdász akar lenni. Ez eddig rendben is van. Erre kell zsé, ez is rendben van. De hogy erre pont aznap jöjjön rá, amikor lett egy ilyen kormánybejelentés, számomra eléggé vicces.

a). El nem tudom képzelni, kapott egy ajánlatot, hogy itt a nagy mezgazd lehetőség, de azonnal fizetni kell, így adj el autót, házat, részvényt, mert az ajánlat csak 2-3 órát tart.

b). El nem tudom képzelni, hogy Sanya bá ne kapna haladékot, ha ígéretet tesz arra, hogy kifizeti a vételárat.

c). El nem tudom képzelni, hogy a szerződés készítése és aláírása is 1-2 órát vegyen igénybe, így azonnal kelljen fizetnie.

d). El nem tudom képzelni, hogy 10-20% előleggel ne kezdenének el vele komolyan foglalkozni, ne vennék komoly vevőnek.

e). És itt a lényeg: El nem tudom képzelni, hogy erre a 10-20%-ra ne kapna hitelt akármelyik magyar banktól. Berakja az oti papírjait fedezetre, és máris kezében az összeg, akár kp formájában, nincs t+3 nap.

Ugye a 20% olyan, mintha 5* tőkeáttétellel dolgozna. Én, mint egy ismeretlen senki, kapok 5*-ös tőkeáttételi lehetőséget bármelyik sarki kis brókercégtől. Szóval gondolkozzatok kicsit.

ps: Nem gondolom, hogy összeesküvés elméletet gyártottam volna.