Most értem haza. Meresztem a szemem...
Illetve 4200-on hamar visszavettem, ami közben kistopolódott.
Most értem haza. Meresztem a szemem...
Illetve 4200-on hamar visszavettem, ami közben kistopolódott.
Ezzel adott egy kis fejtörőt a devizahiteles döntéshez, egy kis izelítőt mi van akkor ha elszakad a húr.
Önmagában egy otp rángatózik még hagyján de ha Ft, kötvény piacra átterjed akkor már sikítás van. Netán a bankrendszer meginog stb.
Gázos történetről, történetekről, hallottunk mostanában egy párat....ami az otp vezért is érintette....
most a vezér gázosodik, válaszképpen.....mert szerintem Magyarország=Otp...megítélés szempontjából....hacsak nem államosítják..)))
én mindenesetre tegnap és ma is adtam-adok kötvényalapot el, nem várom meg, hogy ott is jelentős esések legyenek...
Persze, nem is mehetne ebben a pozícióban. Képzeld el , hogy nézne ki naponta jönnének a jeletések, hogy ő adott 1 milla db-ot piaci para, másnap vett 1 millát 200-al lejjebb, vagy mit tudom én mennyivel.
Nem T kategóriában vagyunk azért. Bár ha sokáig tart ez a forradalom akkor még megélhetjük.
Sok verzió lehet. Nem jellemző rá, de el tudom képzelni, hogy hirtelen felindulásból döntött így mert a neki tett ígéreteket is már ezredszer felülírták.
Nem játék azért ez a részéről mert arra, hogy ő elad eladnak még millióan . Ezzel visszaéljen az gázos történet.
D131113 4,04 -0,02
D140108 4,05 0,01
D140625 4,08 0,00
2016/D 4,66 0,06
2018/A 5,01 0,10
2023/A 5,86 0,16
2028/A 6,38 0,16
ez nem jelentős.
az ovis is tudja.
mennyivel ? 5 ponttal :o) mert arra szokták a libsi elemzők írni címben h brutálisssan nőőt a hozam :o)))))))))))
az tegnapi adat...ma a hosszú (5-10-15 év) jelentősen nőtt!
Sanyi bácsi idén nagy üzleteket nyom. Először a kötvény vétel pár milliárdért, most részvény eladás pár milliárdért. Nagyon aktív. :)
Csak mire készülnek a forradalmárok? Sanyi bá eladásával ez még fogósabb kérdés.
nem hagyja magát, ha viki vezetgeti őt, ő meg a piacot, ... a keletkezett veszteséget, meg megkeresi a piacon...ennyi, szerintem.
Szerintem az történik hogy tudja hogy még sokat fog esni az OTP, és majd visszaveszi 3500 on, vagy alatta.......
mindig azt kell figyelni amit Sanyi bácsi csinál, mert nem hülye :D
másodpiacon a hozamok esnek.
1éves 15 pont !
azért ez bizalmat sugároz nem pánikot külf részéről
pedig ők már gondolom tudják a devhit történet megold végét.
-
hosszabb távon venni érdmes mert ma megvolt a forg megölte trend esés megvan a mélység amiből erővel lehet fellálni és kilőni a vágyott szintek felé de igazán megindulni csak 5 fölött ahol majd a most már duplán beragadtak (korábbról) alig várják h végre eladják majd nullában. mert nyerővel nem volt jó nekik.
Nézd az elmúlt évek mozgásait megnézve 11k -1 nagyjából. Régibbiekről nem is szólva. Persze , hogy bezuhanhat 4k alá ha olyan hírekkel van a tele a piac, hogy pekidzsveszély van 100 milliárdok csak Otp-nél tétként. Plusz még a vezér bedob 1,7 milla részvényt.
Csak ez most ilyen gyors történet volt, ez tényleg hungarikum mert most a világban nyugi van.