hát pedig, még lehet is :)
időben kiszállni :o) 4260 ellenállás
sztem
most várunk
mekkora lenne tényleg egy plusszos zárás
akkor a longomat is korán zártam :o)))
Limit után shortokat zárni kell, ezért áltam be limit közelébe és kaptam is. Nem is tudom jött milyen hírek jöttek, reggel beálltam 4000 felé és kaptam 4020-on.
Megyek elolvasom mi történt.
Ez is egy lehetőség. De nem szokott ilyet tenni.
Azt el tudom képzelni, hogy látva a mai pánikot úgy döntött visszavesz. De azt, hogy azért bedobta, hogy ilyen rövid spekit nyomjon nem annyira. Persze ezt csak ő tudja mit csinál.
Amúgy is piac rajta lenne ezen a devizahiteles témán , de ezzel a Csányi eladással ilyen mennyiségben pont most, hát még sokkal nagyobb érzelmek vannak. Találgatások , hogy vajon mi van.
a végén még pluszban zár.. igazi T-kategóriás utat jár be... :))
Mondtam tegnap h bezuhanhat 4000 alá, bár azt nem gondoltam h ilyen gyorsan, úgy véltem a hó végéig. Mindegy, ez egy ilyen piac, Csányi eldönt mindent, gondolom jól shortolja is, szemét önző alak, csak a saját vagyongyarapodása számít neki, semmit nem jótékonykodik, beteg gyerekeken se segít, mindegy, inkább devizákkal kell kereskedni, még szerencse h már hónapok óta nem kötök ügyletet a hazai tőzsdén.
hogy lejjebb vissza vegye, szerintem semmi különös, kicsit spekulált az öreg....
Azt nem tiltja a szabályzat, hogy bennfentes eladjon. Azt sem , hogy vegyen.
Engem igazán az érdekelne , hogy mi vitte rá erre a drasztikus eladásra.
megnézik de nem tört sem
majd este zárás ut olvassuk h eladta ma
lefelé növekvő :o) előbb mindig kevesebb aztán lejjebb ahol be vagyunk állva másfélszeres majd kétszeres
mindig 2-2- pakk
Meg is fogják ezt a napot nézni és a tegnapit is. Vagy ha ilyen mozgásoknál nem vizsgálódnak akkor minek vannak? :)
De az más kérdés, hogy mi eredménye lehet?
Mert bejelentés szerint tegnap dobott be 1,7 milla részvényt. Tulajdonképpen a tegnapi esésben jelentős része volt neki. Ma mit csinált azt majd ha jelent esetleg akkor kiderül.
De a bonitasban van még papírja mert összesen 3 -4 milla részvénye volt neki abból korábban adott egyszer, csak a bonitasnál olyan 3 milla papírja kellett legyen úgy emlékszem.
mekkora shortom volt ma és korán zártam bíztam a sáv kialakulásában
most meg mekkora pattincs.
meglesz a 40mrd
a forgalom megöli a trendet ...
ne viccelj már pszáf vizsgálattal... amikor egy phylnél nem volt semmi, majd pont egy sándort fognak vegzálni?? sorost is csak azért, mert sanyi bá kérte... :))
most veszi visssza a benfi shortjait unicreditbe ...
tudom
vágóhíd meg minden
unicredit megbízott
így utólag értelmet nyer h már egy hete adja ... bennfentes ker pszáf vizsg nem ártana ...
Nem gyenge a történet. Nem tudok elszakadni az eseményektől.
Kb 1000 Ft-ot estünk a héten 20%. Gyönyörű.
Valami nagyon kihozta Csányiból az állatot , hogy így bevágta a részvényeit. Van még a Bonitasnál egyébként azt nem tudom ma bedobhatta e. Sacc/kb olyan 1-1,5 milla részvénye van még ott. Lehet azok vannak hitelek mögött, vagy ma eladta azokat is ki tudja?
Arra is gondolok, hogy elege lett Viktor szövegeléseiből ez az utolsó teher stb , lehet neki is beígérte stb aztán jött ez az újabb műsor, aztán feje duplájára dagadt és beszórta a papírokat. Mondjuk nem vszínű ez történt , de nem zárnám ki.