nagy
nagy
ott nem volt idő, mert határidő miatt kilikvidáltak reggel... Sose értitek, hogy a határidő volt a ludas...
Meg tudnátok mondani, mekkora a forgalom az előző napokhoz képest ? sajnos nem figyeltem.
Sanyi bá nem az a daytrader, ez sem lesz mostanában 466x.
Szerinted a fijjúk a bejelentés előtt eladták a manyup papírokat, vagy nem volt hozzá eszük?
Persze ha van tárgyalás. :) Azt nem lehet borítékolni.
Tárgyalások alakulásától függ. :)
Itt még mi lesz? Lesz mozgás.
És miért is ne vehetné? :-)
Én azt hiszem, megveszem az első adagot.
Szerinted?
sírva röhögnék, ha Csányi ma visszavenné a pakkját :)
kemény, és tényleg megmondtad! gratulálok
11-én értekeztünk gentlével h mi a helyzet otp.
te kérdeztél ennek kapcs valamit.
válaszoltam:
"nehéz pontosat mondani.
de sztem megnézi a 3840-t nagyon hamarosan.
amikor majd dobálják bukóban a papírt akik most nem adtak el nyerőben majd akkor veszünk :o) addig nem.
16 nap alatt jött fel 4440-5150 kb.
ahogy 16 nap alatt jött le 5150-4440.
most v az lesz h beáll sávozni.
és akkor nagyon sokáig ez lesz.
vagy
én úgy érzem h túl sokan ragadtak be megint és azok akik 3 éve várnak még mindig várnak ...
és nem érzek benne akkora erőt még ahhoz egy mélyről vett brutál lendület kéne átvinni ezt a duplán-triplán beragadt tömeget.
majd amikor az 5 éve benne ücsörgők (2014 nyár) végre örömmel dobják el nullában, akkor fog menni a papír.
de ez még odébb van.
sztem.
és ez a devizahiteles dolog is fog még bonyolódni úgy érzem.
most lehet h csak az első verziómat magyarázom :o) hiszen mindent meg lehet magyarázni ugye á la at :o) de a sáv variáció még nem dőlt el.
ha mégis sáv lesz akkor a 4400-as vételeid lesznek az aljak :o)"
-
amúgy szerény elképzelésem h 850 forint körül fogok eccer otit venni.
de az még odébb van azéért.
2014 v
-
most nem érek rá :O) izzanak a vonalak ... akiknek nem volt elég a nyerő 5fölött ... bukó eldobás kezd lehet nézni a vételeket lassan.
bár most még csak reménykednek hátha fordul :o) egyelőre a sáv is bukott mert ahhoz sztem 4350ig üthetett volna csak le.
Ez kész átesett minden TA-s cuccon. 200 napos stb tökön bokron. 7% mínusz. Az igen.
No, akkor ezek a forradalmárok mégis csak rányomják még a végén 1:1-ben a bankokra azt a "potom" 1000 milliárdot? Az igen durva lenne.