Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#641377 Kissherceg Előzmény: #641367

ott nem volt idő, mert határidő miatt kilikvidáltak reggel... Sose értitek, hogy a határidő volt a ludas...

Meg tudnátok mondani, me…

#641376 syscrash

Meg tudnátok mondani, mekkora a forgalom az előző napokhoz képest ? sajnos nem figyeltem.

#641372 Ricsi Előzmény: #641366

Szerinted a fijjúk a bejelentés előtt eladták a manyup papírokat, vagy nem volt hozzá eszük?

#641361 Dr. ursi Előzmény: #641321

11-én értekeztünk gentlével h mi a helyzet otp.

te kérdeztél ennek kapcs valamit.

válaszoltam:

"nehéz pontosat mondani.

de sztem megnézi a 3840-t nagyon hamarosan.

amikor majd dobálják bukóban a papírt akik most nem adtak el nyerőben majd akkor veszünk :o) addig nem.

16 nap alatt jött fel 4440-5150 kb.

ahogy 16 nap alatt jött le 5150-4440.

most v az lesz h beáll sávozni.

és akkor nagyon sokáig ez lesz.

vagy

én úgy érzem h túl sokan ragadtak be megint és azok akik 3 éve várnak még mindig várnak ...

és nem érzek benne akkora erőt még ahhoz egy mélyről vett brutál lendület kéne átvinni ezt a duplán-triplán beragadt tömeget.

majd amikor az 5 éve benne ücsörgők (2014 nyár) végre örömmel dobják el nullában, akkor fog menni a papír.

de ez még odébb van.

sztem.

és ez a devizahiteles dolog is fog még bonyolódni úgy érzem.

most lehet h csak az első verziómat magyarázom :o) hiszen mindent meg lehet magyarázni ugye á la at :o) de a sáv variáció még nem dőlt el.

ha mégis sáv lesz akkor a 4400-as vételeid lesznek az aljak :o)"

-

amúgy szerény elképzelésem h 850 forint körül fogok eccer otit venni.

de az még odébb van azéért.

2014 v

-

most nem érek rá :O) izzanak a vonalak ... akiknek nem volt elég a nyerő 5fölött ... bukó eldobás kezd lehet nézni a vételeket lassan.

bár most még csak reménykednek hátha fordul :o) egyelőre a sáv is bukott mert ahhoz sztem 4350ig üthetett volna csak le.

#641360 banyaiz Előzmény: #641346

Ez kész átesett minden TA-s cuccon. 200 napos stb tökön bokron. 7% mínusz. Az igen.

No, akkor ezek a forrada…

#641359 walex

No, akkor ezek a forradalmárok mégis csak rányomják még a végén 1:1-ben a bankokra azt a "potom" 1000 milliárdot? Az igen durva lenne.

#641357 Ricsi Előzmény: #641355

Már csak azt nem értem, rajtam kívül ki veszi? Mert ahogy olvastam, már Csusza sem, akkor pedig csúnya világ jön :))

Ez gyakorlatilag függőle…

#641356 Csusza

Ez gyakorlatilag függőlegesen szakad. Gyönyörű...