Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Most nézem, h tovább es…

#639496 KawaBazsy

Most nézem, h tovább esett a papírom.. van a törzstagok közt még részvényes, vagy csak én tartom a frontot? :-)

Egy technikai analízisse…

#639465 Kénes_Dénes

Egy technikai analízissel foglalkozó ismerősöm hívta fel péntek este a figyelmemet a papírban található remek vételi lehetőségre:

"Szia Dénes, köszönöm a múltkori E-Star tippedet, és az így keresett pénzt. Most 100 forintnál dupla alj alakulhat ki a hetes csárton, és mivel alacsonyabb forgalommal esett ide vissza, borítékolható szerintem a felfelé, az alakzat validálódásával az 500 forint is elérhető. 500%-os emelkedési potenciál lehet a részvényben!!"

Én monnyuk épp 2 hete adtam el a 150 forintos részvénycsomagomat 345-ért OTC piacon az egyik kapcsoltnak.

Van csőőőd? Nincs csőőőd!

Van gáz? Nincs gáááááz!!!

Re: nincs cím

#639457 Kénes_Dénes Előzmény: #639269

A garden-party már a múlt szombaton megvolt, igazi Csaba-napi ünnepséget űltünk Eplényben. Estére felhóágyúztuk a sípályát (monnyuk ez nem volt olcsó mulatság Júliusban, de hát ha futja rá ugye :-)), és éjfélig síeltünk, amíg meg nem érkeztek a konzumhölgyek.

A Tigra mentes éjszakát senkinek sem garantálhatjuk. :-)

#639455 Kénes_Dénes Előzmény: #639041

Soha!

Most már ennyit sem:

http://i.imgur.com/9UpUV39.png

Már az ősszel megmondtam, hogy minden köszvényes addig ajánlja fel az aukción 26000 forintért, amíg megteheti, mert ennyit soha sem fog már kapni érte. Ezt is csak én jártam ki, az Eddie kapásból 10000-t adott volna. Azóta is ezt szajkózom, hogy jól ki lesznek sakkozva a köszvényesek. Most meg osztán mondhatják, hogy: "Jaaj, halgattam volna a Kénesre, amíg még nem volt késő!"

Helyette inkább kukacoskodtak.

#639452 Kénes_Dénes Előzmény: #636764

Természetesen JULIUS 6-án.

Néhány köszvényes el is ment tüntetni, balszerencséjükre belefutottak több ezer homoszexuálisba. Az egyiküket állítólag jól s*ggbe is tetoválták egy kapualjban. Képek a tiltakozásról:

http://i.imgur.com/jnQFcc4.jpg

http://i.imgur.com/E24gGrU.png

Később a főhadiszállásukon azt tanácskozták meg, hogy látva a homoszexuálisokkal szimpatizáló tömeget, ezentúl Homoszexuális Kötvényes Csoport lesznek. Hátha így jobban rájuk irányul a figyelem. Minden tagjuktól megkövetelik a nyilvános homoszexuális viselkedést. Néhány üzletembernek nem igazán tetszett, hogy sajtótájékoztatókon egymás fenekét fogdossák például. Ők ki is léptek a köszvényesek közül, és inkább lemondtak a követelésükről a Csabron javára.

Őszinte leszek sokat kös…

#639397 Kiss Zoltán

Őszinte leszek sokat köszönhetek ennek a cégnek!Hogy a bukomat valahogyan visszahozzam egyre jobban belelendültem a borászkodásba,amibe persze eddig is szerelmes voltam!Most már minden engedélyem megvan,jövőre már rendezvényeken is meg fogunk jelenni!Hát talán egyszer majd a Vince című borászati újságban interjút készítenek velem,és majd megkérdezik"hát Kiss úr,hogyan is kezdődött a híres borászat története"? Tudják vettem anno 650 db e-star papírt 12k-ért! :)

#639270 exmnbs1 Előzmény: #639269

hát nagymester, úgy néz ki a bíró kidobta a játékteremből a rezest ahelyett hogy megítélte volna az igényelt remit

az meg óvhat ugyan de minek

a sakkszövetségnek ki kell kifizetni a regisztrációs díjat

már pakolgatja a bíró a bábukat akkurátusan a dobozba))))))))