Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#638786 Dr. ursi Előzmény: #638186

meg is volt.

bár 52 kicsit talán odébb volt még.

tegnap a forgalom ölte meg a trendet.

ma is erős a forgalma ...

250 pontos napon belüli …

#638778 Atesz11

250 pontos napon belüli mozgás,a fene se hitte volna reggel.

#638766 Racional Előzmény: #638697

mindent jó helyre írtam, a levont osztalék adóelőleget is, és többet vont le a program, ha az osztalékról és annak adójáról említést sem tettem akkor kevesebb lett az adó, többször ellenőríztem a programmal is és soha nem jelzett hibát.

#638697 Margaretta Előzmény: #638657

Nem értem.

Lehetséges, hogy nem jó helyre írogattad be a bevallásban az adatokat. Esetleg kifelejtetted beírni a kifizetők által levont összeget a megfelelő helyre.

A program aszerint számol amit és ahova írsz. Én nem tapasztaltam, hogy átverne.

#638665 vincentlauria Előzmény: #638641

200-ra még várni kell egy keveset.. remélem jövő héten meglesz.

tőzsdei nyereséget továbbra is szembe lehet állítani tőzsdei veszteséggel. ez a lényeg

#638657 Racional Előzmény: #638564

Az a szerencse, hogy az idézett törvényt az adózó betarthatja, ha van hozzá esze és bátorsága, ugyanis a netes bevallás esetén az Apeh/Nav program nem így számol, a részvények után járó már hivatalból leadózótt osztalékot is hozzáadja az összevont adó alapját képező összeghez, és így magasabb adót számol ki, szvsz.

#638641 banyaiz Előzmény: #638636

Arról nem is szólva, hogy ahány féle jövedelemtípus annyi féle az eho kulcs, van ahol számít a plafon van ahol nem. Fő az egyszerűség. :) Már egy számítógép kell lekövessem hányféle eho van. :)

Otp-t megöntögették egy csöppet. Azt gondoltam ma 200-at nézegetjük.

#638636 banyaiz Előzmény: #638546

Kamatjövedelmekre 6% Eho, ez egyelőre nem érinti a tőzsdei árfolyamnyereséget. Megszűnik viszont ezzel a kamatjövedelmek adójának szembeállítási lehetősége a tőzsdei vesztességgel.

Illetve az EHo plafon erre nem lesz érvényes. Illetve tbsz-en egyelőre ki tudod kerülni. Amíg a forradalom nem gondolja máshogy.