Tegnap is ekörül volt,nem?
Tegnap is ekörül volt,nem?
meg is volt.
bár 52 kicsit talán odébb volt még.
tegnap a forgalom ölte meg a trendet.
ma is erős a forgalma ...
forgalom van
napi csúcs nem lesz.., de mi volt ez a 4895-ös leszúrás???
250 pontos napon belüli mozgás,a fene se hitte volna reggel.
mi van itt????
mindent jó helyre írtam, a levont osztalék adóelőleget is, és többet vont le a program, ha az osztalékról és annak adójáról említést sem tettem akkor kevesebb lett az adó, többször ellenőríztem a programmal is és soha nem jelzett hibát.
én kiszórnám, csak nem itt..:)
Te nem? :-)
Szerte is foszlottak a mai longos álmaim.
Csusza támasztja az 5K-t :)
Tartsátok itt 16-ig. Nyitnék egy tdt longot. Plusszos zárásra számítanék.
Nem értem.
Lehetséges, hogy nem jó helyre írogattad be a bevallásban az adatokat. Esetleg kifelejtetted beírni a kifizetők által levont összeget a megfelelő helyre.
A program aszerint számol amit és ahova írsz. Én nem tapasztaltam, hogy átverne.
Az IT tag segítségével ott vagyunk, ahol tegnap eladtam - 5015.
köszönöm
200-ra még várni kell egy keveset.. remélem jövő héten meglesz.
tőzsdei nyereséget továbbra is szembe lehet állítani tőzsdei veszteséggel. ez a lényeg
Az a szerencse, hogy az idézett törvényt az adózó betarthatja, ha van hozzá esze és bátorsága, ugyanis a netes bevallás esetén az Apeh/Nav program nem így számol, a részvények után járó már hivatalból leadózótt osztalékot is hozzáadja az összevont adó alapját képező összeghez, és így magasabb adót számol ki, szvsz.
Arról nem is szólva, hogy ahány féle jövedelemtípus annyi féle az eho kulcs, van ahol számít a plafon van ahol nem. Fő az egyszerűség. :) Már egy számítógép kell lekövessem hányféle eho van. :)
Otp-t megöntögették egy csöppet. Azt gondoltam ma 200-at nézegetjük.
Kamatjövedelmekre 6% Eho, ez egyelőre nem érinti a tőzsdei árfolyamnyereséget. Megszűnik viszont ezzel a kamatjövedelmek adójának szembeállítási lehetősége a tőzsdei vesztességgel.
Illetve az EHo plafon erre nem lesz érvényes. Illetve tbsz-en egyelőre ki tudod kerülni. Amíg a forradalom nem gondolja máshogy.