Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#635687 vincentlauria Előzmény: #635675

aki szolgaként jól érzi magát annak az. én inkább meghalok, de nem pucsítok egy libsi hordának sem, bármilyen nevet is viseljen.

#635686 Ricsi Előzmény: #635684

Az eddigi banki sarcokat tényleg, de te ki mered jelenteni, ez volt az utolsó?

Azonkívül Csányit is megtámadták a fijjúk, ő lett most a polip. Ti nem olvastok híreket?

#635685 Ricsi Előzmény: #635682

Te egy napról beszélsz, én meg arról, miért nincs 6K felett az otp. De nyugtassátok magatokat, engem nem nagyon érdekel :))))

#635684 vincentlauria Előzmény: #635678

már mondom is mitől: otp jó bank, ráadásul diszkont áron van. A banki sarcot már korábban beárazta a papír, és még így is bőven nyereséges a cég. Sanyi bácsit meg nyilván kárpótolják máshogy ( e-útdíj, stb) A legnehezebb csatát SIKERESEN megvívta Viktor az EU-val, most övön alul ütnek a Tavares jelentéssel, de ennek is vége lesz, és csak óvatosan, mert az EU amúgy is elég ingatag mostanában.

#635682 prospero Előzmény: #635659

"A BUX 1,55 százalékos visszaesését elemzők elsősorban azzal magyarázzák, hogy ismét terítékre kerültek a görögök. Az EU és az IMF ugyanis azt szeretné, ha a görög kormány három napon belül bemutatná, miként teljesíti a nemzetközi szervezetek által támasztott kondíciókat. Ha ilyen nincs, akkor a segélycsomag következő, aktuális részét nem folyósítják. A hírre gyengült az euró, ugrottak a görög kötvényhozamok, és estek az európai részvénypiacok is.

A forint, illetve a magyar kötvénypiac viszont tegnaphoz hasonlóan vitézkedett, miután viszonylag jól sikerült a keddi három hónapos aukció, a másodpiacon is jelentősebb hozameséseket jegyezhettünk fel. A két rövidebb állampapír referenciahozama 5-5, a távolabbiaké pedig 19,28, illetve 38 bázisponttal estek. Így a tízévesek hozama immár ismét 5,5 százalék körül mozog, miközben a múlt héten még 6 százalék felett járt."

És mai hír:

"Erőteljes eladói nyomás alakult ki ma reggel a portugál pénz- és tőkepiacokon azt követően, hogy tegnap már a második kormánytag mondott le, ami a koalaciós kormány fennmaradását is veszélyezteti. A kormányválság veszélye ismét ráirányította a szélesebb értelemben vett piacok figyelmét Portugáliára, amelynek következtében a többi eurózóna periféria ország eszközpiaca is igencsak szenved, az euró pedig egyhónapos mélypontra esett a dollárral szemben.

Amint tegnap este beszámoltunk róla, a pénzügyminiszter után a külügyminiszter is bejelentette távozási szándékát a kormányból, de azt Pedro Passos Coelho miniszterelnök nem fogadta el, illetve ő maga sem kívánt lemondani. ma reggeli portugál médiajelentések szerint további kormánytagok készek lemondani az országban.

A belpolitikai feszültség már hetek óta nőtt a portugál kormányban azután, hogy tavasszal az alkotmánybíróság "elkaszálta" egyes költségvetési megszorító intézkedések végrehajtását, amely a nemzetközi hitelért vállalt kiigazító csomag sikerét is veszélyeztette. Vitor Gaspar részben a kiigazító csomaggal kapcsolatos társadalmi támogatottság hiánya, részben pedig amiatt mondott le, hogy a költségvetési folyamatok egyébként is letértek az előírt pályáról."

Szerencsére nem magyar specifikus ügy miatt esnek a tőzsdék...

#635678 Ricsi Előzmény: #635672

Én a bankok sarcolásáról beszélek, te meg tök másról. Ennyi sarc mellett mitől várod a felfelét? Ezt indokold meg, kérlek, én nem akarok politizálni.

#635672 vincentlauria Előzmény: #635659

ebbe ne menjünk bele: tegye fel a kezét akine szimpi, hogy objektív kritériumok szerint Magyarország nem szankcionálható, erre iratnak egy szubjektív (irányított) véleményezést, hogy majd az alapján. Ortodox Portugáliában meg kormányválság, adó-, járulékemelés.

Ne legyetek már szolgák a saját országotokban!

Nincs kedvem nagyon figy…

#635658 Ricsi

Nincs kedvem nagyon figyelni, mert a dax izgalmasabb, szóljatok, ha kaptam 4 400-on. Nem csak mára értem, köszi :)

Jó kis cecegtetés volt z…

#635418 Fornit

Jó kis cecegtetés volt záróban. Nem kaptam 4600-nál.

#635404 Csusza Előzmény: #635340

Vincenttel gleccsersízünk. Valahova el kell b@szni a rengeteg tőzsdén termelt pénzt...

:-)

Csorgatják ma, nem örülök neki.

#635344 Tapasz Előzmény: #635304

Én is vagyok, de pont az eladás és a vétel között vagyunk. Ha megy tovább lefelé, akkor visszaveszem az eladottakat, ha felfelé megyünk, akkor eladom a meglévőket.