Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#634968 Dénes Előzmény: #634964

Azt nekem is nehéz volt lenyelni, de aztán én gyenge voltam és a gyerkőcök miatt is mentünk....

#634964 Ricsi Előzmény: #634952

:D

Tudod, nekem a vérem is zöld, nincs itthon olyan nb1-es stadion, ahol még nem voltam. De amióta belépőkártya kell, egyszer nem voltam meccsen.

#634954 Kissherceg Előzmény: #634952

egyetértek, de a cikk pontatlan volt és érdektelen... Újdonság is kb 2 dolog volt, reméltem hosszabb lesz.

#634952 Dénes Előzmény: #634950

Ha berakom nem azt jelenti, hogy tetszik is, csak a témához szól. :) Ahogy szinte mindent be szoktam rakni máshol, aztán ki-ki döntse el.

Csak a Fradit nem lehet kritizálni ! :)

#634950 Ricsi Előzmény: #634945

Mert gondolom, neked tetszett, ha beraktad. Miért kritizáljak? Nem te írtad...

#634945 Dénes Előzmény: #634942

"Hasonló a véleményem, de nem akartam leírni."

DE MIÉRT NEM ????

Pont ez a lényeg, ha berak valaki egy cikket, akkor véleményezni ha úgy adódik.

Én csak a dax érintettség miatt rakom be ezeket, aztán mindenki eldönti kell-e neki. :)

#634942 Ricsi Előzmény: #634938

Hasonló a véleményem, de nem akartam leírni. Meg azt gondolom, a minimum pont nem lényeg, mert az még Deutsche Reichsmark-ban volt számolva...

#634936 Ricsi Előzmény: #634926

A másikat végigolvasom.

Nekünk is van 3, de mi is "más bolygóról valók" voltunk ezzel.

#634929 Dénes Előzmény: #634926

25 éves a DAX - Nagy sztorik a múltból

25 évvel ezelőtt, 1988. július 1-én vezették be a mai napig legfontosabb német tőzsdeindexet, a DAX-ot. A 30 legnagyobb tőzsdén jegyzett német vállalatot tömörítő részvényindex születésnapja apropóján a focus.de összeállítást készített a legérdekesebb DAX-sztorikból, ezekből mazsoláztunk.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/25_eves_a_dax_nagy_sztorik_a_multbol.5.186046.html

#634926 Dénes Előzmény: #634923

Értem. Valóban.

Én magában a fogyasztói társadalom jelenlegi formájában sem hiszek, a mai nyugati értékrendben sem, amiben pedig nyugat ma benne van. De ebbe nem is mennék bele, mert politika felé vinné el a dolgokat.

Nem normális világban teljesen egyetértünk.

Nekünk négy gyerekünk van, értelmiségi családban nem gyakori.

Legtöbbször kigúnyolnak érte, hol nyíltan, hol a hátunk mögött.

Itt tartunk. Amúgy hal ki magyar közben és Európa őshonos népei is.......

De ma a gyerek nyűg, így van beállítva, erre van nevelve a földrész.

#634923 Ricsi Előzmény: #634914

Nem csak lustaság, hanem csodavárás is.

Én foglalkozom fiatalokkal, olyan jövedelmi elvárásaik vannak, csak pislogok. Több kezdőben gondolkoznak, mint amennyit az asszony keres egy bankban, egy igazgató asszisztenseként. Néha csak pislogok :D

És hogy értsd, ha ezek kimennek nyugatra, meg is keresik ezt a pénzt. De gondolom, a nyugati fiatalok is így gondolkoznak. Én azt gondolom, elsődlegesen a fejekben kell rendet tenni.

Pont kint voltam Barcelonában, amikor bevezették az új iphone-t. Több ezrem álltak sorba több sarok hosszan, rendőröknek kellet irányítani, hogy legalább az úttesten ne legyen sor. Este meg bemutatta a híradó, és azon lamentáltak, hol van itt a válság.

Szóval, minek ennyi embernek az első nap csúcsmobil? És ez csak 1 példa. az nem normális világ, ha mindenkinek mindene van. Teljesen normális lenne, ha lennének szegényebbek és gazdagabbak. Olyan szegénységre gondolok, amiben ma a magyar társadalom legjava él. Ha kell egy hűtő pl, kell rá spórolni 2-3 hónapot. Ha egy autó, akkor 4-5 évet. És szerintem így lenne normális a világ.