Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #634914

Nem csak lustaság, hanem csodavárás is.

Én foglalkozom fiatalokkal, olyan jövedelmi elvárásaik vannak, csak pislogok. Több kezdőben gondolkoznak, mint amennyit az asszony keres egy bankban, egy igazgató asszisztenseként. Néha csak pislogok :D

És hogy értsd, ha ezek kimennek nyugatra, meg is keresik ezt a pénzt. De gondolom, a nyugati fiatalok is így gondolkoznak. Én azt gondolom, elsődlegesen a fejekben kell rendet tenni.

Pont kint voltam Barcelonában, amikor bevezették az új iphone-t. Több ezrem álltak sorba több sarok hosszan, rendőröknek kellet irányítani, hogy legalább az úttesten ne legyen sor. Este meg bemutatta a híradó, és azon lamentáltak, hol van itt a válság.

Szóval, minek ennyi embernek az első nap csúcsmobil? És ez csak 1 példa. az nem normális világ, ha mindenkinek mindene van. Teljesen normális lenne, ha lennének szegényebbek és gazdagabbak. Olyan szegénységre gondolok, amiben ma a magyar társadalom legjava él. Ha kell egy hűtő pl, kell rá spórolni 2-3 hónapot. Ha egy autó, akkor 4-5 évet. És szerintem így lenne normális a világ.