Nem baj ez feltétlenül. Most kicsit langyos víz, elpöcsölünk itt 800 alatt forgalom nélkül, aztán egyszer egy nagyhal meg átrántja az akadályokon, és hipp-hopp 5k-nál vagyunk.
Mondjuk...
;-)
Nem baj ez feltétlenül. Most kicsit langyos víz, elpöcsölünk itt 800 alatt forgalom nélkül, aztán egyszer egy nagyhal meg átrántja az akadályokon, és hipp-hopp 5k-nál vagyunk.
Mondjuk...
;-)
örvendetes, hogy a forgalom nagyon, mint múlthéten megszokott lett
:-)
Az irány tetszik nekem is, de forgalomban nem igazán hiszek ilyenkor. Bár talán anélkül is tudna menni, volt már olyan.
jól látja :)
A főnökség mostanában nem tervez egy elemzést? Kíváncsi lennék. Én 4800 körül látom a kemény diót.
talan a most reggeli mozgasban nagyobb oromoded leled :)
tetszik a lendulet es az irany!
csak a forgalom is meglenne hozza...
jo kereskedest mindenkinek.
Én nagyobb örömöt terveztem, igaz, rossz sem lett.
Bár mostanában kezdek beletörődni, hogy a különféle résekkel kapcsolatos terveim már nem jönnek össze úgy, mint ifjú koromban... :-)
Jó hétvégét nektek!
MOL-al mostanában kereskedik vki? Főleg az olaj világpiaci ára, vagy az a régió gazdasági teljesítménye alakítja az árfolyamát, amely a vállalat működési környezete?
Ennél azért "kicsit" komolyabb napközbeni forgalomra számítottam. :-(
Meg lankad is, ami soha nem öröm...
így ellenállás előtt azért csodát ne várj :) pénteken... Záróban azért várható szép kötés
grat. ismét lecsapott a német precíziós gépezet :))
azokat nem áldozni kell, csak a **** görögök csináltak ilyet: meg is lett az eredménye ;)
Mondjuk még egy szűzlány-áldozatot bemutattam volna, de az sajnos elmaradt.
megtettél mindent, Én tudom