Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #633836

Nincs szerencséd, pont a Citinél vagyok. Ennek okán nyugodtan mondhatom, hogy nem havi 300Ft-ot hárítanak át, hanem annak a sokszorosát mind cégesen, mind magánvonalon. Miközben korábban szó szerint minden ingyen volt a számomra ami belföldön történt inclusive pénzfelvétel, átutalás a saját és céges számlák között.

Persze, ha te most az új "0"-s csomagban vagy, akkor ott más az ábra, de sajnos az arra való áttérés nekem egyrészről 20.000 Ft-ba kerülne (+cégek), másrészt ugrana a Gold státuszom, aminek azért néha van előnye is.

A hitelkártyájukról visszaadott pénz ne tévesszen meg, ha nem lenne tranzakciós díj, akkor több jutalékot kapnál a vásárlásaid után.

És mint említettem okoska, a Citibank pont nem is vett részt a zönkormányzati és a lakossági hitelezésben, oszt most kapott a nyakába egy plusz adót totálisan ártatlanul, amit te és én fogunk megfizetni, mert abban biztos lehetsz, hogy legkésőbb a jövő hónaptól (amikortól ez az ámokfutás törvényerőre emelkedik) ezt csont nélkül át fogják hárítani a zügyfelekre, egyebekben teljesen jogosan, hiszen egyrészről közük nincs ehhez az adóhoz, másrészt nincs semmi, amiből kompenzálni lehetne, hiszen náluk emiatt nem fog fedezet felszabadulni.

Egyszóval, de bizony, meg fogsz ezért fizetni. Már persze, ha ember vagy :)