Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#634419 Tucsok Előzmény: #634404

A cég Demján Sándor tulajdona, csak értenek hozzá.Van érmém is.Próbálom úgy összehozni az "aranyportfólióm ",hogy eladáskor legyen (bár ne lenne rá szükség) mindenféle "címletem".Nem egy 1 kilós tömböt akarok.

#634404 Ibiza Előzmény: #634378

nem tudod mit kapsz mert be van csomagolva..esetleg wolfrámmal töltött szart őrizgetsz..

http://toochee.postr.hu/hamisitott-aranytomb

sztem magasan van arany ára..régebben amikor itt volt (1200) akkor nem ennyibe került.

ha valódi aranyat akarsz akkor szerintem jobbak az érmék.. de figyelj oda mert ott sem mind 24 karátos..a krugerrand pl 22 karát és annyiba kerül mint az azonos súlyú 24karátos.

azt kell venni ami épp olcsó..arany gyémánt ingatlan valuta.. de sztem érdemes inkább a pénzből vállalkozni.. ha fiatal az ember és jók a képességei akkor ezzel szabadságot vesz magának munkahelyet teremt kiélheti alkotási vágyát.. ehhez optimista beállítottság kell..ha deffenzív alapból akkor inkább fektessen be és várja az összeomlást..

ha sok pénze van az embernek fiatal korában - ami azért lássuk be ritka- akkor egyharmad kockáztat-vállalkozik..egyharmad közép és hosszútávra befektet..egyharmad liqvid eszközök.

#634397 Tucsok Előzmény: #634384

Én megyek,fizetek,elhozom.A Westenben van az irodájuk.Az ok amiért veszek:lassan semmi kamatot nem ad a bank (állampapír hozama is afelé megy),a bankban elhelyezett pénz egyre kevésbé biztonságos,a pénz egyre kevésbé biztonságos (mi a pénz). A tőkém 3-10% akarom aranyban tartani.

#634383 Grizzly Géza Előzmény: #634376

:))

Egy haveromat befűzték kb 1700-nál,havonta kap egy A4-est,hogy mennyi aranyat raktak a széfbe.

Elment egy tájékoztatóra,ahol öltönyös ****ök elmagyarázták neki hogy az arany csak felfelé mehet,mert indiában veszik,mert kell nekik és elfogy a földből,stb...

Akkor mondtam neki,hogy nincs semmi,ami csak felfelé megy,mert az fenntarthatatlan(AT;))

Most meg azt mondja,hogy ez hülyeség,hogy lefelé megy,arra nem is mehetne. ;)

Aztán tovább bonyolítottam a dolgot,hogy azt kiszámoltad-é hogy ha állampapírba teszed a végkielégítésed 2 évig és most veszel aranyat,akkor mennyi is lenne? Na erre ivott gyorsan (még)egy felest... ;)

#634374 Grizzly Géza Előzmény: #634371

Vannak genyó átverős cégek nézz körül rendesen... Pl 2x6% illeték meg ilyen f@szságok. Meg svájci széfben gyűjtögetett aranyrudak,te meg kapsz róla egy papírt stb...

#634371 Tucsok Előzmény: #634331

Foglalkozik valaki fizikai arannyal (aranytömb)? Hosszútávra érdemes most beszállni? Én a Solar Gold-ot néztem ki.

#634331 banyaiz Előzmény: #634329

Vsz az arany akkor menő ha para van, jó menekülőhely. Idei "összeomlása" az aranynak is ezzel van összefüggésben. Illetve a válság alatt a nagy sztárolása.

Idén év elején pár nagy guru menekült belőle, Buffett is mondta még év eleje felé, hogy most aranyat kerülné .

Valós a kilábalás akkor pár évig nem nagyon hallunk róla, hogy mekkora sztori az arany.

Parában igen. Aztán persze QE3 kifutás is hat rá, de ha a piac azt várná egy válságba megyünk befelé akkor QE3 kifutás ellenére zsákolná.

minden attól függ mikor …

#634329 Dr. ursi

minden attól függ mikor nyírák ki a nagy fundokat akik aranyban utaznak ... sztem ez a korrekció nélküli zuhanás is már hedge kitárazások erősen. a végét egy erőteljes borítás jelzi majd, amikor 10%-ot esik az aranypiac.

ott lehet majd egy erőteljesebb kori, pattanás.

de maga az arany fundásan egy extra-szuper-hiper short.

sok múlik azon h fog alakulni az infla.

s mi lesz a virtuális nyomdákkal.

s az állami adóssághegyekkel.

venni akkor lesz érdemes, ha a gazdaságot kezdenék pörgetni hitellel, mert akkor lesz infla.

vagy ha végképp leállnának mindenütt a virtuélis pénzgyárak.

illetve ha már az összes aranyalap tönkrement :o)

addig amíg a befiket nem döntik be addig nem fog emelkedni.

#634325 TrendMan Előzmény: #634317

Szerintem mire annyira lejövünk, addigra már ne akarsz visszaszálni.

Tudniillik vagy nyár közepén vagy az ősz közeledtével lesz egy fordulat.

Hogy meddig megy, az persze kérdőjeles, de ha egy 200 dolläros emelkedés után megy le 800-ra, akkor mär az sem életbiztositás.

#634317 ikszf Előzmény: #634097

érdekes meglátás, nem is az arany, és a qe folytatása, hanem kína bezárkózása, amerikai (részleges) államacsőd, amcsi életszínvonal csökkenés...

Jobban tudok azonosulni vakmajom írásaival, hogy a szabad gondolkodás, a jogállamiság, a liberalizmus az innováció (és most a palagáz forradalma és a masszív bevándorlás) vonzani fogja a tőkét amerikába.

8xx-es árnál visszaszálok, ha addig lejövünk

#634147 Bendeguz Előzmény: #634097

köszi a cikket! erős!

hol, hogyan, s miként lehet aranyat venni NEM dollárban, vagy euróban?