lehet, bár erre még nem nagyon volt példa a T történetében...ki kellene nyalniuk a cigánybáró seggét, az segítene...
lehet, bár erre még nem nagyon volt példa a T történetében...ki kellene nyalniuk a cigánybáró seggét, az segítene...
Éppen ez az, fogja magát és beszántja a T csoport a Telekom mobil részlegét, vagy eladja az államnak IV. szolgáltató helyett.
nincs 358 pápá volt 355 beker +42 Ft oszti
a másik fele anno még 400 felett ment el
.
majd veszek csak csillapodjon le a cucc
Mackótestvér, magának még mindig van telekomja? re: nyugdíjas papír :))
330 ma? amcsik lassan kimossák a csipát a szemükből...
global player, számtalan országban jelen van és megél a T csoport..
Valamelyik nap leírtam, ha tényleg eltörlik a roamingot, csoda, ha megmarad a cég.
Hála a jó istenkének és a Pártnak nem vagyok én beragadva, mivel alig van már ebből a kakiból.Osztalék előtt még volt viszonylag rendesen, bár mint mondottam volt a tőkém minimális részét használom a BÉT f@s papírjainak vételére:-), telkón kivül nincs is más hazai papírom jelenleg. Viszont amit az Erste művel, az csak hangulat keltés, lesz ez a papír még sokkal feljebb is, és valóban, lehet még lejebb is , egy ideig..., de ha a "gumicsizmás" gátőr eltakarodik, ami jelenleg ugyan még erőssen kérdéses, akkor azért van esély egy igen jelentős profit elérésére. Én csak 320 alatt vennék hozzá egyelőre, de akkor sem nagy mennyiséget, nagyon nem jó ha a lóvé sokáig ácsorog valamiben ami ráadásul esik... (300 alatt valszeg bevásárolnék rendesebben :-)
http://profitline.hu/hircentrum/hir/290614/
"330 forintra csökkentette az MTelekom célárát az Ertse"
a cikkben csak 33 ft-ot írnak... lehet már tudják a következő célárat.. :))
Egon :
"60 perces:
Éles lefordulás a 362-es ellenállásról. Gyorsan kialakult a fej-váll alakzat 355 felett, ebből tovább esve all time low. A 349 már ellenállás. Támasz nincs..."
http://peti.lb.kbcequitas.hu/l/aunLPZhVTCXm612YfnhwffHvZSjLWlnu/111245432/
aztán ha az MSCI is pápára megy, lesz ez 300 alatt is...
Tyű, te nagyon be vagy ragadva :))))))
Azonosan látjuk a politikát és az ország helyzetét, akkor a telekomét miért nem? Mert én eladtam 56-on az 50-es vételeimet, és most nekem nincsen?
Legközelebb 320-on akarok venni. És akkor már jó lesz a 30 HUF osztalék is...
Ez van,egy cél van,leszorítani az árfolyamot......aztán majd egyszer ugrik 70%-ot.....
Megy a hangulat keltés... szerintem több lesz az mint 30!
Jövőre Opimus drágább lesz mint a telekom. re: 200 :-)
Ezek még ülnek a médiáson is, pedig ki lehetett volna szórni még 400 Ft körül. Most adnak érte 17-et.
"Az állam jó gazda."
reggel pedig jó short belépő volt 355 kiöntése. Lesz itt dráma hamarosan, aztán következhet MSCI átsúlyozás...