reggel pedig jó short belépő volt 355 kiöntése. Lesz itt dráma hamarosan, aztán következhet MSCI átsúlyozás...
reggel pedig jó short belépő volt 355 kiöntése. Lesz itt dráma hamarosan, aztán következhet MSCI átsúlyozás...
Vettem ma 347 és 342-ért az osztalékból. Többet nem veszek.
dede, én tudom
pár napja néztem meg újra az Independence Day-t, abban is az volt, amikor gáz lett, és megkérdezték az elnököt, most mi lesz, azt válaszolta, hogy beszédet fog tartani.
:D
az nem segít rajta
Valamit csak nyilatkozik a telkó a most bejelentett adóemelésre...
Erdekes, hogy van egy jogi szempontbol aggalyos ado, amit vizsgal boldog, boldogtalan az EU-ban es ezek meg pont azt emelik tovabb...
akkor brüsszel nem is szólhatna hiszen a szektorra költik :D
+ osztalékot is kap érte :d az állam jó "gazda"
majd bővíti a pakkot telekom adóból :) sztm poén volna... :) Utána pedig bejelentené, hogy kivezeti az adót :)
erre a hónapra még mindig viszonylag sok a Nyitott kötésállomány (4399) mi lesz itt péntekig...
csak azt nem értem miért nem ad túl állambácsi a mini telkó pakkján... (azt hiszem van még neki belőle...
a német anyacég gondolom most fő a levében azt hitte a brüsszeli döntés + volt neki :D
jaja, lassan kifizetik a 4. mobilszolgáltatót vagy az újabb akvizíciót...
"Az OTP esetében a tízmilliárdos pluszteherrel szemben a 2012-es 122 milliárd forint csoportszintű profit áll, míg a Telekomnál jóval kisebb, 35 milliárdos a profit. Ebből adódóan a negatív tőzsdei következmények súlya is eltérő: az OTP-nél közel sem olyan jelentős, mint a Magyar Telekom esetében."
Napi
"A legtöbb módosítás augusztus 1-jétől hatályba lép."
"A távközlési adó mértéke 2 forintról 3 forintra emelkedik, a felső korlát a vállalkozói érintettek részére 2500 forintról 5000 forintra emelkedik."
Azt hiszem a telkó elszámolta az első negyedévben az "összes" telekomadót :D most egy kicsit újraszámolhat...
akkor nincs mese jöhet az újabb történelmi minimum...
esik az árfolyam :)
még a végén helló panny is lesz... :)
emelik a telekomadót