Vettem ma 347 és 342-ért az osztalékból. Többet nem veszek.
Vettem ma 347 és 342-ért az osztalékból. Többet nem veszek.
dede, én tudom
pár napja néztem meg újra az Independence Day-t, abban is az volt, amikor gáz lett, és megkérdezték az elnököt, most mi lesz, azt válaszolta, hogy beszédet fog tartani.
:D
az nem segít rajta
Valamit csak nyilatkozik a telkó a most bejelentett adóemelésre...
Erdekes, hogy van egy jogi szempontbol aggalyos ado, amit vizsgal boldog, boldogtalan az EU-ban es ezek meg pont azt emelik tovabb...
akkor brüsszel nem is szólhatna hiszen a szektorra költik :D
+ osztalékot is kap érte :d az állam jó "gazda"
majd bővíti a pakkot telekom adóból :) sztm poén volna... :) Utána pedig bejelentené, hogy kivezeti az adót :)
erre a hónapra még mindig viszonylag sok a Nyitott kötésállomány (4399) mi lesz itt péntekig...
csak azt nem értem miért nem ad túl állambácsi a mini telkó pakkján... (azt hiszem van még neki belőle...
a német anyacég gondolom most fő a levében azt hitte a brüsszeli döntés + volt neki :D
jaja, lassan kifizetik a 4. mobilszolgáltatót vagy az újabb akvizíciót...
"Az OTP esetében a tízmilliárdos pluszteherrel szemben a 2012-es 122 milliárd forint csoportszintű profit áll, míg a Telekomnál jóval kisebb, 35 milliárdos a profit. Ebből adódóan a negatív tőzsdei következmények súlya is eltérő: az OTP-nél közel sem olyan jelentős, mint a Magyar Telekom esetében."
Napi
"A legtöbb módosítás augusztus 1-jétől hatályba lép."
"A távközlési adó mértéke 2 forintról 3 forintra emelkedik, a felső korlát a vállalkozói érintettek részére 2500 forintról 5000 forintra emelkedik."
Azt hiszem a telkó elszámolta az első negyedévben az "összes" telekomadót :D most egy kicsit újraszámolhat...
akkor nincs mese jöhet az újabb történelmi minimum...
esik az árfolyam :)
még a végén helló panny is lesz... :)
emelik a telekomadót