Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#627703 banyaiz Előzmény: #627701

Szóval ez az Opusos dolog amit idéztél, hogy 800 millió vagy mennyi nem realizált nyereség, ez az ő szintjén kb annyi vsz, hogy ránéz aztán nyugtázza , hogy jó irányban mozdult, de nem hinném, hogy az összegtől nagy lázba jön, hogy hű mennyi pénz. :)

#627701 banyaiz Előzmény: #627692

Csak úgy a nagyságrendek kedvéért, ha jól csalódom Csányi papának volt olyan időszak mikor 3-4 millió db körüli otp részvénye volt. Most is hasonló csak sokat bevitt a mezőgazdasági cégei mögé fedezetként hitelek kapcsán. Most 3 milla részvénynél 100 Ft mozgás ami a tőzsdén egy napi átlag kb 300 millió Ft számlaegyenleg elmozdulás. Szóval ennyi a történet. :)

#627693 Előzmény: #627684

OFF:

"Egy bróker nem facebookozhat és nem mehet beteg ácsiba felénk..."

Így már mindjárt érthetővé váltak a beszólogatások, amiket eddig nem értettem :)

#627692 Előzmény: #626765

Régebbi téma, de még járt rajta kicsit az agyam, ez a macika által idézett cikk nem hagyott nyugodni:

http://www.investor.hu/news/elemzesek/20130530-bejott-az-opus-kotvenyek-megvasarlasa-az-otp-bennfenteseknek.html

"Idén számos OTP bennfentes vásárolt OTP-részvényre átváltható OPUS nevezetű kötvényt. A vásárlók között pedig a bank elnök-vezérigazgatója, dr. Csányi Sándor és felesége is megtalálható. Ők ketten több mint 820 millió forintnyi nem realizált nyereséget értek el, míg a többiek több mint 90 millió forintot. Ami még szebbé teszi a történetet, hogy ezt a mutatványt 4 hónap leforgása alatt mutatták be."

Azért lássuk be, hogy egészen más ilyen nagyságrendben játszani a tőzsdén, hiszen ezek a pénzek már dollárban is figyelemreméltóak. És ugye, nem kicsit más úgy tőzsdézni, hogy "veszünk még egy kastélyt", vagy ha nem, akkor sem történik semmi.

És ahogy írod, nekik ez még így is aprópénz.

Viszont ez azt a közismert vélelmet maximálisan megerősíti, hogy pénzt csak pénzzel lehet keresni.

#627687 banyaiz Előzmény: #627679

Megnézed csak elmúlt szűk 2 hónapot Oti 4150-5300 között járt, dax 7400 környéke 8550 környéke között.

Szóval , hogy itt akár csak egy közepes korrekció mit hozna, vagy ez volt e a korrekció stb. Ki tudná megmondani? Tippelni persze lehet rá így rövid távra.

Pl én fogadtam volna rá, hogy ma 5 k felett is látjuk. Aztán mikor megláttam a pénteki Usa zárót akkor már nem fogadtam volna rá. :)

#627684 Keg Jenő Előzmény: #627679

Ursika, a főnököd nem íratott alá veled etikai és egyben titoktartási leiratot amikor beléptél?

Egy bróker nem facebookozhat és nem mehet beteg ácsiba felénk...

#627679 Dr. ursi Előzmény: #627677

ja.

5035-től eladást mondtam.

a felfelé menetben h eladni eladni

de fele nem szállt ki ... nyerő vissza v bukóváriba fordulás

az eredmény

#627677 banyaiz Előzmény: #627669

Mondjuk azért most az ügyfeleid nem panaszkodhattak elég jól eltaláltad a tetejét ebben a körben. :) Legalábbis az rémlik , hogy 280 körüli eladást mondtál.

#627676 Dr. ursi Előzmény: #627675

szépen húzzák vissza .

ki tud itt biztosat mondani ...

eddig nem jött be a második körben a 100p le 50p fel, így az esés esélye most csökkent 55%-ra :o) nálam.

lehet láttuk az alját :o) kituggya.

#627675 banyaiz Előzmény: #627669

Estek egy emeletet. :) Nem annyira extra, kivéve ha egy nagyobb esés kezdete. Utóbbi időben kicsit sok az eső nap. Aztán lehet, hogy semmi komoly, de pl dax visszajönne 8 k környékére nem lehetne egy olyan hű de nagy esésnek nevezni.

#627663 banyaiz Előzmény: #627660

Usa pénteken akkorát esett mint ólajtó. :) Németek ma meg vannak őrülve ők is kiestek reggel eddig sávozásukból kb 8300-8530 mondjuk ami között mentek mint a mérgezett egerek elmúlt egy két hétben mondjuk, abból ma reggel kiestek, de úgy húzták vissza , hogy majdnem 400-on átment.

Nem csoda, hogy Otit kissé megviseli a dolog.

Meglátjuk lesz e belőle külföldön vmi komolyabb esésféleség.

#627662 Parmerozpazepan Előzmény: #627633

Van rá esélyed, csak nem ma. Hanem majd valamikor később.

Ne gondoljuk már, hogy a tőzsdén mindig két nap alatt lehet 1%-ot keresni...

Ámbár lehet, hogy inkább…

#627661 Tapasz

Ámbár lehet, hogy inkább sok short nyílt, ahogy az árfolyamot nézem

#627659 Tapasz Előzmény: #627626

Megpróbálom megspekizni. Gondolom sok tdt long nyilt, hát ha az autozárások lenyomják egy kicsit.

#627653 banyaiz Előzmény: #627597

Hát én is erre tippeltem volna péntek záráskor. Ez úgy látom nem jött be.

Kissé beborult a nemzetközi hangulat pénteki zárásunk óta.

Re: nincs tárgy

#627652 Davenport Előzmény: #627649

2 hét esés után 1 hét emelkedés, majd a 4600 körüli szinten majdnem 3 hét oldalazás és onnan emelkedett egyhuzamban.

Re: nincs tárgy

#627649 Davenport Előzmény: #627638

Én azt a 2 hetes esést, ami ciprus miatt volt kizárnám. Így 4600 ft -tól értelmezem az emelkedést, aminek a korrekciója meg is történt. Lehet rosszul gondolom.