Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#625996 Hathor Előzmény: #625977

JJBOY!

Remélem tovább! :D

Ha már válság kirobbanásakor 245öt alatt volt, akkkor válság után legyen már még lejjebb ,-)

Tudod.. arany..

Tudod.. Bux..

yo8

#625993 Előzmény: #625978

Dehogynincs.

Az összefüggés az, hogy az alacsonyabb kamatkörnyezetben elhiszik, hogy az ország fizetőképes, tehát nem félnek tőle, vagyis hozzák ide a pénzt a bóvli besorolás ellenére is (vö amikor menekítették, pedig még nem voltunk bóvli). Ergo, teljesen kiszámítható minden, hiszen előre jeleztem, "a forint meglepően stabil lesz és erősödni fog a következő kamatdöntés előtt", mert ennek így kell lennie, mert ez a normális, orthodox közgazdaságtan.

A legszebb pedig az lesz az egészben, hogy amikor megy tovább lefelé az alapkamat, az sem fogja a forintot érdekelni - köszöni szépen nagyjából ezen a szinten fog tartózkodni.

TERMÉSZETESEN amikor lemegyünk a "megoszokott" status quo alá a kamatszintben, akkor meg fog indulni vissza a forint, de mivel ez legkorábban 3.xx% esetében várható, most pedig "újra itt a nyár", jön be a deviza, ezért szvsz ceteris paribus nem lesznek nagy csodák az elkövetkező időszakban és szép stabil árfolyamot fogunk látni marginális elmozdulásokkal, amiben már az 1%(!)-nyi napon belüli elmozdulásra is fel fogjuk kapni a fejünket, mert annyira szokatlan lesz.

#625990 Euroman Előzmény: #625981

nekem teljesen mindegy, mert 50-100 eur között költök havonta, havonta max.2. alkalommal megyek csak át....nincs mit vennem sem ott, sem itt...

#625986 rbbj11 Előzmény: #625981

pont azért nem jó! Egyre kevesebbet kapok magyar oldalon az eurós bevételeimért!

#625985 rbbj11 Előzmény: #625972

te meg nem tudod megérteni, hogy a globális likviditásbőség + lezuhant fejlett hozamok + régiós trendek hatása az egész, és semmi köze a magyar vezetőkhöz.

#625981 Hathor Előzmény: #625969

Már nincs kedvem magyarázgatni, ezért sem írok.

Neked miért nem jó? Ráadásul osztrák határnál laksz.

azért az szép h a forint…

#625972 Dr. ursi

azért az szép h a forint itt van 286 alatt 4,5-es kamatnál ... van aki ezt csak 7,5-essel tudta elérni ...

#625969 Euroman Előzmény: #625967

neked az miért is jó? importőr vagy? még 9 perc is bejelent a kuszaszemű patkány...

#625967 Hathor Előzmény: #625959

A három fekete varjú, meg elliott, meg fordított fülescsésze...! ,-)

na 285ös célárunk megvan!

Újra kell tervezni innen.

Remélem megy tovább az erősödés.. :D

#625965 rbbj11 Előzmény: #625960

sose jönnek be a sorminták. Mire sorminta lesz és mindenki észreveszi, addigra mindig megszakad, tapasztalat. Rengetegszer átéltem már, hogy mire kialakult egy sávozás is "sormintával", mire beléptem, mert egyértelmű lett, nagyon kis idővel utána, megszakadt.

A sorminta funda alapjai is teljesen megváltoztak, ez is alátámasztja, hogy ne folytatódjon.

Csak néhány fundás változás: teljesen új nemzetközi kamatlábszintek, rendhagyó 2/3-os többség itthon (ami borzalmasan rossz hírű külföldön), rekord alacsony kamatláb itthon, rekord alacsony fogyasztás rekord alacsony inflációval itthon (második az elsőből következik) stb.

Ami korábban érvényes volt, most a legkevésbé sem lehet rá számítani, tehát legkevésbé se épp most kell számítani a történelem ismétlődésére...

Ráadásul euró a kereszt fontos és bizonytalanabb tagja, mint valaha. Pont ezért én eurhuf-ban nem is foglalok állást, csak usdhuf-ban.

#625962 Euroman Előzmény: #625961

egyelőre én sem gondolkodom a huf elleni longok bővítésén....ezektől a geczyktől bármi kitelik, és fogalmam sincs hol az alja...

#625961 rbbj11 Előzmény: #625953

én is remélem, de úgy tűnik egyelőre, pár órát se fog élni ez a longom :S

#625960 Dr. ursi Előzmény: #625932

jelenleg ez történik :o)

"ha hiszünk a sormintákban, h azok ismétlődnek ugye, akkor nézzük meg eme csártot, s máris megláthatjuk h 4,5-5 éves minta van benne.

http://stooq.com/q/?s=eurhuf&c=10y&t=c&a=lg&b=0

most az a rész jön h 2013 év végére (esetleg már ősszel) nagyon be fog erősödni a forint.

245 (240) elérhető.

#625959 rbbj11 Előzmény: #625948

1. még nincs is nyár, őláne nem turistaszezon

2. már 15 ft-ot erősödtünk számottevő korrekció nélkül

#625953 Euroman Előzmény: #625946

remélem sikeres lesz:)...már előre látom, megint mekkora lesz az elhízott alcsuti cigány pofája a huf erősödére...