Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#625644 Rozsdáskilincs Előzmény: #625641

Nem tudom mire használtad az asztalkát, a lepergés a nem megfelelő tapadás miatt történhet meg. Ez elkerülhető csiszolással ill zsírtalanítás valamilyen higítósronggyal való áttörlés.

#625643 Sumér harcos Előzmény: #625641

köszönöm:)

mert teljesen elbizonytalanodtam,mivel a festékboltos mondotta a csiszolást(ahol ma a cseresznye vastaglazurt vettem),

egy barkács rokon,meg azt,hogy kenjem át nyugodtan-a vizes alapú pác,jó egy alapozásnak is:)

a felület egyébként 2napja lett lekenve ezzel a vizes alapú átlátszó páccal,csak nem tetszik a szin mégsem:)

#625641 Rozsdáskilincs Előzmény: #625635

Szerintem ha már megszáradt akkor tökmindegy milyen alapú volt. Ha csak nem valami nagyon agresszív anyag, de nem hinném hogy az lenne.Ha csiszolod akkor ahol a csiszolópapír lekarcolja a lazurt és ahol kilátszik a fa ott más szinű lenne. Ezért én azt javaslom alapos meleg vizes tisztítás után átkenhető. Ha teheted csinálj próbát, elég egy négyzetcentiméteres felület is ahol nem látszik.

kis segitséget szeretnék…

#625635 Sumér harcos

kis segitséget szeretnék kérni...

adott egy FA,fenyőfából készült asztal,ez be van kenve ilyen vizesbázisúval(szinte átlátszó):

"Vizes alapú, könnyen alkalmazható vékonylazúr, amely beivódik a faanyagba (vékony pác)."

a kérdésem a következő....,hogy rákenhetek-e ilyen cseresznye szinű,vastaglazurt(amit lent linkelek),csiszolás és minden nélkül,a felület az tökéletesen sima,és szép?

tehát vizes alapúra nem vizes alapút?

http://www.nadland.hu/sadolin-extra-vastaglazur-cseresznye-0-75-l-se041075.html

mert vki azt tanácsolta,hogy nem,a 2különböző alapú nem keverhető,le kell csiszolni,finom papirral,még akkor is,ha szép a felület,mert leperegne róla a lazúr.

a válaszokat előre is köszi,nem értek hozzá,jeligére:)

#623194 KawaBazsy Előzmény: #623165

Nekem egy ilyen erősítős szobaantenna van, ami még a tetőantennára is rá van kötve. Itt nincs kábel még netre se.. úgyhogy kell vennem egy olyan dobozt. Majd kiderül h mikor, ha hangyás a kép.. :-)

#623186 Előzmény: #623133

"Hogy lesz ez ezzel a digitális átállással? ( TV)"

Esetedben (ha jól értem) sehogy, mert semmi dolgod nem lesz, minden marad úgy, ahogy eddig volt. Ennek oka az, hogy a földfelszíni alalóg sugárzás szűnik meg, a kábelen küldött analóg jel nem, azt ugyanis a szolgáltató ELVILEG tovább biztosítja. Én legalbábbis eleddig nem hallottam arról, hogy ezt bármely szolgáltató beszűntetné.

Ennek megfelelően 99,99%, hogy semmit sem fogsz az un. digitálás átállásból érezni, mert minden marad úgy esetedben is, ahogy most van.

Namármost, ha valamely okból a szolgáltató megszűnteti az analóg rendszert, akkor is érdemes az ő setup box-át használnod, mert abban van TV műsor, és ugye akkor az összes előfizetett analóg csatornát nézheted majd - a szobai set top box pedig csak az AH féle MindigTV pár ingyenes csatornáját fogja tudni szolgáltatni.

"Ha azt szeretném, hogy a t-home ot nézhessem ezeken a tv-en is, akkor csak a szolgáltatótól tudok bérelni boxot, vagy, ha veszek 1-et valahol, azzal is fog működni?"

Röviden: Csak akkor kell aggódnod, ha a T-Home küld egy levelet, hogy megszűnteti az analóg jeltovábbítást, amig ilyen levél nem jön, addig meg semmivel sem kell foglalkoznod.

Csak gondolkozz el rajta: Hát analógon most is sokkal többet kapsz, mint amit a MindigTV-től megkaphatnál, neked semmi különbséget nem jelent az, hogy a szolgáltató ezentúl nem analógban veszi le a korábbi földfelszíni jeleket, hanem digitálisban és azt küldi neked tovább analógban a kábelen ;)

#623171 hosszhuszár Előzmény: #623165

Köszi, ezeket néztem.

Az igazat megvallva, úgy szeretném megoldani, hogy a meglévő rendszer mellé, vennék setup boxot, hogy az iptv-n jöjjön az adás...

lehet bélelni a szolgáltatótól is, de miért béreljem, ha kis pénzért tudok venni...

#623164 Ibiza Előzmény: #623133

5-6 ezerért lehet venni ami egybe van építve egy beltéri antennába..erősítő is van benne..elég jól működik..

de van olyan amit padlásra is berakhatsz..egy répa alakú antenna..

#623159 hosszhuszár Előzmény: #623149

igen van.

Viszont van még 3 tv ami analóg üzemel most.

Ezekre keresek megoldást.

Antennám nincs, mivel nem volt rá szükség.( jó a szoba antenna is?)

Nézegettem a neten, találtam 1-2 t-homos setup boxot, akkor az illegál?

Találtam olyat is ami iptv-hez alkalmas, a többi tv így üzemel nálunk már...

#623149 taresz Előzmény: #623133

"vagy antenna is kell hozzá?"

Igen,kell antenna. Aprópénzért lehet kapni.

"szolgáltatótól tudok bérelni boxot, vagy, ha veszek 1-et valahol, azzal is fog működni?"

Csak szolgáltató. Össze van rendelve a box és a kártya száma.

Nem értem miért akarsz SAT tévét. Ott laksz a út mellett,tuti van kábeles TV, Internet.

Urak. Hogy lesz ez ezze…

#623133 hosszhuszár

Urak.

Hogy lesz ez ezzel a digitális átállással? ( TV)

Ha van olyan tv-m, ami még nem a digitális adást fogja, csak az analóg adást ( ez is kábelen jött, nem saját antennán), oda kell vennem egy setup boxot, és meg van oldva, vagy antenna is kell hozzá?

Ha azt szeretném, hogy a t-home ot nézhessem ezeken a tv-en is, akkor csak a szolgáltatótól tudok bérelni boxot, vagy, ha veszek 1-et valahol, azzal is fog működni?

Köszönöm!

#622958 Ibiza Előzmény: #622786

israel? usa nyomja nekik a zsebpénzt és a legmodernebb technológiát ingyen..és a világban összeszívogatott vérből, kuncsorgásokból.. tartják fenn... ezeknélkül egy életképtelen kibuc..

#622828 rbbj11 Előzmény: #622739

valóban nem véletlenül nem értem.

Ez azért van, mert zsidó labancok rabszolgája vagyok és élvezem :)

#622827 rbbj11 Előzmény: #622803

ibizának: hát igen, a keresztény magyarok csak úgy "hemzsegnek" az ellenségeskedő, füge módjára élő izraeliek közt :))

#622803 Ricsi Előzmény: #622796

Nem is kis részük, rengeteg keresztény megy oda, mert ugye, a szentföld.

Nekem mindig van olyan keresztény ismerősöm, aki éppen ott van. Persze, néha ez, néha az, de mindig mennek.

#622796 rbbj11 Előzmény: #622780

még mindig nem értem, hogy napi 100-200 turista hogy nevezhető hemzsegésnek. Arról nem is beszélve, hogy egy részük nyilván magyar...