Akkor szerintem is mehet:) Már biztos megkötött az előzőréteg.
Akkor szerintem is mehet:) Már biztos megkötött az előzőréteg.
Nem tudom mire használtad az asztalkát, a lepergés a nem megfelelő tapadás miatt történhet meg. Ez elkerülhető csiszolással ill zsírtalanítás valamilyen higítósronggyal való áttörlés.
köszönöm:)
mert teljesen elbizonytalanodtam,mivel a festékboltos mondotta a csiszolást(ahol ma a cseresznye vastaglazurt vettem),
egy barkács rokon,meg azt,hogy kenjem át nyugodtan-a vizes alapú pác,jó egy alapozásnak is:)
a felület egyébként 2napja lett lekenve ezzel a vizes alapú átlátszó páccal,csak nem tetszik a szin mégsem:)
Szerintem ha már megszáradt akkor tökmindegy milyen alapú volt. Ha csak nem valami nagyon agresszív anyag, de nem hinném hogy az lenne.Ha csiszolod akkor ahol a csiszolópapír lekarcolja a lazurt és ahol kilátszik a fa ott más szinű lenne. Ezért én azt javaslom alapos meleg vizes tisztítás után átkenhető. Ha teheted csinálj próbát, elég egy négyzetcentiméteres felület is ahol nem látszik.
kis segitséget szeretnék kérni...
adott egy FA,fenyőfából készült asztal,ez be van kenve ilyen vizesbázisúval(szinte átlátszó):
"Vizes alapú, könnyen alkalmazható vékonylazúr, amely beivódik a faanyagba (vékony pác)."
a kérdésem a következő....,hogy rákenhetek-e ilyen cseresznye szinű,vastaglazurt(amit lent linkelek),csiszolás és minden nélkül,a felület az tökéletesen sima,és szép?
tehát vizes alapúra nem vizes alapút?
http://www.nadland.hu/sadolin-extra-vastaglazur-cseresznye-0-75-l-se041075.html
mert vki azt tanácsolta,hogy nem,a 2különböző alapú nem keverhető,le kell csiszolni,finom papirral,még akkor is,ha szép a felület,mert leperegne róla a lazúr.
a válaszokat előre is köszi,nem értek hozzá,jeligére:)
Nekem egy ilyen erősítős szobaantenna van, ami még a tetőantennára is rá van kötve. Itt nincs kábel még netre se.. úgyhogy kell vennem egy olyan dobozt. Majd kiderül h mikor, ha hangyás a kép.. :-)
Á, értem...köszönöm.
"Hogy lesz ez ezzel a digitális átállással? ( TV)"
Esetedben (ha jól értem) sehogy, mert semmi dolgod nem lesz, minden marad úgy, ahogy eddig volt. Ennek oka az, hogy a földfelszíni alalóg sugárzás szűnik meg, a kábelen küldött analóg jel nem, azt ugyanis a szolgáltató ELVILEG tovább biztosítja. Én legalbábbis eleddig nem hallottam arról, hogy ezt bármely szolgáltató beszűntetné.
Ennek megfelelően 99,99%, hogy semmit sem fogsz az un. digitálás átállásból érezni, mert minden marad úgy esetedben is, ahogy most van.
Namármost, ha valamely okból a szolgáltató megszűnteti az analóg rendszert, akkor is érdemes az ő setup box-át használnod, mert abban van TV műsor, és ugye akkor az összes előfizetett analóg csatornát nézheted majd - a szobai set top box pedig csak az AH féle MindigTV pár ingyenes csatornáját fogja tudni szolgáltatni.
"Ha azt szeretném, hogy a t-home ot nézhessem ezeken a tv-en is, akkor csak a szolgáltatótól tudok bérelni boxot, vagy, ha veszek 1-et valahol, azzal is fog működni?"
Röviden: Csak akkor kell aggódnod, ha a T-Home küld egy levelet, hogy megszűnteti az analóg jeltovábbítást, amig ilyen levél nem jön, addig meg semmivel sem kell foglalkoznod.
Csak gondolkozz el rajta: Hát analógon most is sokkal többet kapsz, mint amit a MindigTV-től megkaphatnál, neked semmi különbséget nem jelent az, hogy a szolgáltató ezentúl nem analógban veszi le a korábbi földfelszíni jeleket, hanem digitálisban és azt küldi neked tovább analógban a kábelen ;)
Köszi, ezeket néztem.
Az igazat megvallva, úgy szeretném megoldani, hogy a meglévő rendszer mellé, vennék setup boxot, hogy az iptv-n jöjjön az adás...
lehet bélelni a szolgáltatótól is, de miért béreljem, ha kis pénzért tudok venni...
5-6 ezerért lehet venni ami egybe van építve egy beltéri antennába..erősítő is van benne..elég jól működik..
de van olyan amit padlásra is berakhatsz..egy répa alakú antenna..
igen van.
Viszont van még 3 tv ami analóg üzemel most.
Ezekre keresek megoldást.
Antennám nincs, mivel nem volt rá szükség.( jó a szoba antenna is?)
Nézegettem a neten, találtam 1-2 t-homos setup boxot, akkor az illegál?
Találtam olyat is ami iptv-hez alkalmas, a többi tv így üzemel nálunk már...
"vagy antenna is kell hozzá?"
Igen,kell antenna. Aprópénzért lehet kapni.
"szolgáltatótól tudok bérelni boxot, vagy, ha veszek 1-et valahol, azzal is fog működni?"
Csak szolgáltató. Össze van rendelve a box és a kártya száma.
Nem értem miért akarsz SAT tévét. Ott laksz a út mellett,tuti van kábeles TV, Internet.
Urak.
Hogy lesz ez ezzel a digitális átállással? ( TV)
Ha van olyan tv-m, ami még nem a digitális adást fogja, csak az analóg adást ( ez is kábelen jött, nem saját antennán), oda kell vennem egy setup boxot, és meg van oldva, vagy antenna is kell hozzá?
Ha azt szeretném, hogy a t-home ot nézhessem ezeken a tv-en is, akkor csak a szolgáltatótól tudok bérelni boxot, vagy, ha veszek 1-et valahol, azzal is fog működni?
Köszönöm!
israel? usa nyomja nekik a zsebpénzt és a legmodernebb technológiát ingyen..és a világban összeszívogatott vérből, kuncsorgásokból.. tartják fenn... ezeknélkül egy életképtelen kibuc..
valóban nem véletlenül nem értem.
Ez azért van, mert zsidó labancok rabszolgája vagyok és élvezem :)
ibizának: hát igen, a keresztény magyarok csak úgy "hemzsegnek" az ellenségeskedő, füge módjára élő izraeliek közt :))
Nem is kis részük, rengeteg keresztény megy oda, mert ugye, a szentföld.
Nekem mindig van olyan keresztény ismerősöm, aki éppen ott van. Persze, néha ez, néha az, de mindig mennek.