Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #623133

"Hogy lesz ez ezzel a digitális átállással? ( TV)"

Esetedben (ha jól értem) sehogy, mert semmi dolgod nem lesz, minden marad úgy, ahogy eddig volt. Ennek oka az, hogy a földfelszíni alalóg sugárzás szűnik meg, a kábelen küldött analóg jel nem, azt ugyanis a szolgáltató ELVILEG tovább biztosítja. Én legalbábbis eleddig nem hallottam arról, hogy ezt bármely szolgáltató beszűntetné.

Ennek megfelelően 99,99%, hogy semmit sem fogsz az un. digitálás átállásból érezni, mert minden marad úgy esetedben is, ahogy most van.

Namármost, ha valamely okból a szolgáltató megszűnteti az analóg rendszert, akkor is érdemes az ő setup box-át használnod, mert abban van TV műsor, és ugye akkor az összes előfizetett analóg csatornát nézheted majd - a szobai set top box pedig csak az AH féle MindigTV pár ingyenes csatornáját fogja tudni szolgáltatni.

"Ha azt szeretném, hogy a t-home ot nézhessem ezeken a tv-en is, akkor csak a szolgáltatótól tudok bérelni boxot, vagy, ha veszek 1-et valahol, azzal is fog működni?"

Röviden: Csak akkor kell aggódnod, ha a T-Home küld egy levelet, hogy megszűnteti az analóg jeltovábbítást, amig ilyen levél nem jön, addig meg semmivel sem kell foglalkoznod.

Csak gondolkozz el rajta: Hát analógon most is sokkal többet kapsz, mint amit a MindigTV-től megkaphatnál, neked semmi különbséget nem jelent az, hogy a szolgáltató ezentúl nem analógban veszi le a korábbi földfelszíni jeleket, hanem digitálisban és azt küldi neked tovább analógban a kábelen ;)