Regisztráció Elfelejtett jelszó

Még szokatlanabb válasz avagyonról, vagyonosodásról, tőzsdéről,

Re: nincs cím

#624919 Dr. ursi Előzmény: #624846

nem. nem fogom kifejteni. mert eszem ágában sincs kiadni magam egy fórumon vadidegeneknek.

asszem a 100% így van ezzel.

olyan legbelsőbb gondolatok, érzések, momentumok nem tartoznak ide, rátok.

van akivel ezt osztok meg, van akivel azt.

de igazán senki sem ismer :o)

#624918 lagwagoner Előzmény: #624914

Hmmm...megfontolandó. Mennyi havonta a törlesztő? Mondjuk megfogadtam, hogy eladósított fél nem játszik, de mivel háztartásilag fullos vagy, megegyezhetünk ;-)

#624917 Dr. ursi Előzmény: #624911

soknak tartom.

én simán eltömegközlekedek.

akár fél tucat különböző korú gyerekkel is :o) és még élvezik is.

#624914 Dr. ursi Előzmény: #624864

látod, én viszont nem vagyok pénzes.

a leendőmnek tudok felajánlani előre egy devizaalapú lakáshitelt amiből már csak 14 év van hátra :o)

alacsony fizut.

kövképp gyes nem játszik.

tehát úgymond el kell tartani.

viszont dolgos vagyok, jól főzök, mosok, mosogatok, takarítok, vasalok :o) zokszó nélkül :o)

ja, varrni is tudok :o) van varrógépem.

nincsenek extra igényeim.

a koromhoz képest egészségi és fizikai állapotom 15 évvel kevesebb :o) orvosilag megállapítva :o)

ja, értek a gyógyfüvekhez.

és a betegápoláshoz.

most így hirtelen más nem jut az eszembe :o)))

#624909 Dr. ursi Előzmény: #624888

tök mindegy.

felőlem ne is legyen.

sőt legjobb ha nincs neki.

mert nekem van.

használhatja azt, ha tud bele tankolni :o)

és egy autó elég egy családba.

#624896 KawaBazsy Előzmény: #624864

Viszont - jut eszembe - ismerek pénzes pasit. Egy haveromról van szó, kis köpcös csóka, igazi pinabubus. Nős, de mellette rendszerint jóval fiatalabb bnői vannak. A lóvét virítja, s meg is mondta, h ő mindíg is megvette a nőit, s eztán is meg fogja. Ha mindkét fél tudja, h mit ad, s mit kap, akkor miért ne..? Persze ha fizet érte, akkor nem hasonló korú, hasonló alkatú nőkre vadászik.. te mivel akarod megfogni a pénzes pasit, Ursi? :-)

#624888 lagwagoner Előzmény: #624879

na, azért csak jutott egy kis humor a letargia végére :-) Eddig még nem állt rá a szemem a farok formájú autókra,de te erre is rávilágítottál :-) Még véletlenül vettem volna egyet használtan. Mindenképp kikérem a véleményedet, nehogy valami "mélyebb" jelentéstartalmú autóba fussak bele :-)

Tényleg Ursi, milyen autója legyen egy férfinak?

#624879 Előzmény: #624868

"Komolyan mondom minden várakozást "felülmúlsz". Egyik variáns rosszabb mint a másik, az egyiket eszem a másikat a gyomrom nem bírná el...ez szörnyű."

Tudod, az igazi vicc az, hogy ha egy csináltatott ruhában (inclusive cipő) mennél el ugyanezekre a helyekre, leraknál egy polarizált Polaroid napszemüveg mellé egy Vertut mondjuk egy Koenigsegg kulccsal, akkor rosszabb esélyeid lennének, főleg ha azt mondod, a karodon lévő Bexei-re ( http://www.bexei.hu/dignitas_tourbillon.html) hogy "ja igen, az egy magyar óra" :) No onnantól menne a tovább a kiscsaj a húsz éves BMW 850i-ssel el a hamis Rolex-szel a kezén mert az király hozzád képest, mert az nem csóresz.

"Néha lehet, hogy az lenne a legjobb, ha valamilyen bibliai csapás érné a földet, hogy tisztuljon és józanodjon. Ez így Szodoma és Gomora... "

Á, akkor nekem is végem lenne ;) Nem megoldás :)

"az már feltűnt neked (is), hogy ha megfordítasz egy középkategóriás (Mercedes SL és BMW társai) sportkocsinak nevezett tárgyat, akkor egy nagy f*szt kapsz, "

"Ezen nagyot röhögtem, de nézegetve a képeket én nem látom a ****t :-)"

Hmmm... pedig azt hittem, egyértelmű, hogy mi inspirálta ezen járművek tervezését, de különösen a "legyen hosszú motorháztetejű SL... szériákat":

http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/bmw_z4_0811.jpg

vs. zippzárvonalban:

http://kepfeltoltes.hu/130523/bmw_z4_0811_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hadd ne rajzoljam be a herét, a makkot és úgy egyáltalán, hogy mit látsz :) SL-lel még nyilvánvalóbb lenne, de ugye van akinek hosszabbra van szüksége :)

#624868 lagwagoner Előzmény: #624861

"Nem azt írtam, hogy nem VOLT ilyen, hanem, hogy MOST NINCS ilyen. Most képzeljed el azt, aki "egy mérnökhöz" megy hozzá - szerinted az azon a színvonalon akar élni? Egy frászt. Nekik évente kétszer amerikaik kőrút kell, mert a műkörmös is annyiszor jár oda."..."Kurvázni, BMW-zni, húszéves autokkal tinilányokat döngetni olyan könnyű, hogy tényleg meggondolja számos fiatalabb jómódú, hogy "minek kösse le magát?" ha ekkora a választék és ennyivel meg is elégszik, mert nincs többre igénye."

Komolyan mondom minden várakozást "felülmúlsz". Egyik variáns rosszabb mint a másik, az egyiket eszem a másikat a gyomrom nem bírná el...ez szörnyű. Néha lehet, hogy az lenne a legjobb, ha valamilyen bibliai csapás érné a földet, hogy tisztuljon és józanodjon. Ez így Szodoma és Gomora...

"az már feltűnt neked (is), hogy ha megfordítasz egy középkategóriás (Mercedes SL és BMW társai) sportkocsinak nevezett tárgyat, akkor egy nagy f*szt kapsz, "

Ezen nagyot röhögtem, de nézegetve a képeket én nem látom a ****t :-)

"Hazugságra ott a mastercard és a teljes marxista média."

Be is kapcsolom :-)

#624864 KawaBazsy Előzmény: #624843

"én is pénzes pasit keresek :o) mert gondolom nem várja el h 9 hónaposan is napi 10 órát dolgozzak majd felsúroljam a konyhapadlót és ott szüljek meg és rögtön álljak is újra melóba ..."

Na, én meg pénzes nőt. Volt olyan bnőm, aki úgy gondolta, h én majd mindent megteremtek, ő szépen beleül, s én majd eltartom, míg ő a hobbyjának él.. hát lóf.szt. A jelenlegi párom képzett, értelmes nő, jó fizetéssel. Ha szül, akkor is jó lóvét kap az első 6 hónapban, utána persze maximalizálva van.. s ha velem bármi történne, akkor is fenn tudja tartani a családot.

#624862 Előzmény: #624858

Hát igen. Csak ugye ott a közös adósság, esetleg a gyerek, és szétválni még nagyobb anyagi és egzisztenciális katasztrófa lenne - ha nem egyenesen lehetetlen. Nomeg, ha nem is láttak, látnak mást, akkor azt hiszik, hogy "másnak sem jobb" és hogy "másnak sem lehet jobb".

#624861 Előzmény: #624852

"És én annyira fáradt vagyok, hogy már nincs erőm felépíteni egy szerencsétlen nőt."

Erre való a mastercard és a barátok helyett a pszichológus. Welcome to the real World Neo.

"Meg fogtok lepődni: én ilyenben nőttem fel gyakorlatilag bátyámmal."

Nem azt írtam, hogy nem VOLT ilyen, hanem, hogy MOST NINCS ilyen. Most képzeljed el azt, aki "egy mérnökhöz" megy hozzá - szerinted az azon a színvonalon akar élni? Egy frászt. Nekik évente kétszer amerikaik kőrút kell, mert a műkörmös is annyiszor jár oda.

Pedig csak jobban tud kamuzni, de ezt úgysem fogod soha elmagyarázni.

"volt család, figyelem, beszélgetés"

Amit családnak hívnak. És amire pont azt szoktam írni, hogy ez mind nem érték manapság, mert csak a csóró csinálja így, akinek nem tellik a trendi pszichológusra, meg nem jár a megfelelő társzaszágba.

"Most ez komoly? :-O"

Sokkal dúrvább. Ez most a vicces rész volt. Egybéként - tényleg.

"Olcsóbb lesz kurvázni :-) (béreljen nőt jeligével :-))"

Nem akarlak elkeseríteni, de sokkal olcsóbb k*rvázni, ráadásul a csalódás esélye minimális, pontosan tudod, hogy mit kapsz a pénzedért, meg is lepődnél, hogy mennyivel olcsóbb manapság a "versenypiacon" kurvázni, mint régen, amikor ebben kockázat is volt. Node, ezt csak a rá nem érő managgerek csinálják, akik profikat akarnak maguknak, mert ugye, ennél lényegesen olcsóbb, ha beülsz egy plazába és kiteszel egy trendi napszemüveg mellé egy új BMW kulcsot, vagy egy hasonló katalógust és már egy trendi (egyébként ráadásul olcsó) ebédért viheted a kislányt a szobára, akivel azt csinálsz, amit csak akarsz. Hja, hogy ehhez még a BMW se kell? :) De ha lemész egy szórakozóhelyre, sacc/kb ugyanennyi kell ahhoz, hogy válogass a rád tapadók között. Virítod a LÁTSZATOT és máris ott lesz mind a nyakadon.

És tényleg sokkal olcsóbban. Változatos, probléma és konfliktusmentes, a legrosszabb esetben megtartod őket párhuzamosan.

Csak nem gondolod komolyan, hogy ehhez mérhető mondjuk egy feleség? :) Sürgősen felejtsed el. Nem viccelek, tényleg sokkal olcsóbb így élni, nem véletlen, hogy ezt sokan preferálják, csak mindenféle lózunggal adják elő, hogy "a család ódivatú", pedig egyszerűen csak csórók hozzá.

Kurvázni, BMW-zni, húszéves autokkal tinilányokat döngetni olyan könnyű, hogy tényleg meggondolja számos fiatalabb jómódú, hogy "minek kösse le magát?" ha ekkora a választék és ennyivel meg is elégszik, mert nincs többre igénye.

Ennek az életmódnak a paradoxitása pedig az, hogy ha lenne rá igénye és egyébként lenne rá érdeklődő is, azt biztosan végleg elriasztja, ha meglátja hogy így él - merthát, már egyszer így él, akkor már nem is biztos, hogy ki tud, avagy ki akar ebből szállni.

Mert valahol ez ám az indok arra, hogy miért ne legyen család.

Mert gyakorlatilag mindent megkap pénzért. Akkor meg minek a kötöttség? Ott a mastercard...

"Nem láttatom :-) nem rakom kirakatba, pont ezért."

Akkor meg "nem állnak szóba velem... ki érti ezt, ki érti ezt, én nem" :)

"Ez zavaros: amiért nem tudnak megfelelni ennyi mindennek, erre miért is a b*zulás a válasz?"

Persze, mert akkor legalább édibéditrendik lesznek, hiszen azt végülis könnyű megcsinálni. Aztán persze beáll melléjük a 300LE és rögtön el is kullognak, feltéve, hogy abból férfi száll ki. Nem véletlen, hogy 30+ felett nincs is metroszexuális, mert ott már nincs erre szükség, ha valaki vitte már valamire. 40+ felett meg inkább már a kapuzárási pánikos Harley+bőrdzseki a divat, mert azzal kell mutatni, hogy "még kemény a szerszám".

BTW: az már feltűnt neked (is), hogy ha megfordítasz egy középkategóriás (Mercedes SL és BMW társai) sportkocsinak nevezett tárgyat, akkor egy nagy f*szt kapsz, a herezacskóval, amiben pont a helyén ül a f@sz, aki mutatni akarja, hogy az is van neki? :) Na ez meg a másik véglet ;)

"Hát, _AT_ megint húsba markolóan őszintén kiábrándító voltál...:-S"

Hazugságra ott a mastercard és a teljes marxista média.

#624854 Előzmény: #624850

"Ha jó a kapcsolat, ezek fel sem merülnek."

És szerintem pont ezek miatt nem véletlen, hogy mennyire nincsenek jó, avagy tartós kapcsolatok. Mert nem arról szó, amiről szerintem, vagy szerinted kell, hanem arról, amiről írtam. Aminek nem örülök egyebekben, mert nem tetszik, de sajnos az én nem tetszésem ezt sem tudja megváltoztatni. Esetleg csak leírni, felhívni rá a figyelmet - talán az is valami :)

#624853 lagwagoner Előzmény: #624850

"Mikor a ki tesz többet, mit tesz, nem tesz jön előtérbe, annak a kapcsolatnak véget kell vetni."

Ó...hosszú évekig élnek így pedig környezetemben...

Azon is vita van már, hogy ki hívja fel a hűtőszerelőt...

#624852 lagwagoner Előzmény: #624838

"És ez most nem csak szójáték Dr.ursi, hanem szó szerint értem, amit írtam. Nem elhet egyszerre elvárni EGY NŐNEK AZT egy férfitól, hogy nézze olyannak, aki olyan, MINT EGY FÉRFI, miközben elvárja, hogy úgy viselkedjenek vele, MINT EGY NŐVEL."

Tényleg nehéz sokszor elmenni a nőkön, és látszik rajtuk is, hogy ők is meg vannak zavarodva. És én annyira fáradt vagyok, hogy már nincs erőm felépíteni egy szerencsétlen nőt.Tényleg csak az motivál már, akiben van tartalom, gondolatilag megmozgat...

"Az, hogy ma nevetségesnek tartjuk azt, hogy egy férfi EGYEDÜL eltartson egy családot."

Meg fogtok lepődni: én ilyenben nőttem fel gyakorlatilag bátyámmal. És bár nem volt eget verő jólét, de mérnökként tudta azt biztosítani mint ha egy kétkeresős melós család 240 órát dolgozna havonta. Szóval nem volt felesleges luxus, külföldi utak, középkategóriás autó, de volt család, figyelem, beszélgetés, teli hűtő, fűtött lakás/ház.

"Hanem azzal, hogy ha ezt egy nő elmondja egy pszichiáternek, akkor az sürőgsen meg fogja magyarázni, hogy "a bezártság érzése miatt depressziós lesz, mindenképpen menjen dolgozni, mi lesz ha felnő a gyerek" "

Most ez komoly? :-O

"Mert a nők olyan mennyiségű pénzt vonnak el, mintha ők keresnék meg, illetve úgy, mintha ez "nekik járna"."

Olcsóbb lesz kurvázni :-) (béreljen nőt jeligével :-))

"Mert valószínűleg annak is nézik,"

Nem láttatom :-) nem rakom kirakatba, pont ezért.

"

Nem véletlen a metroszexuális torz válaszreakció: Normális határozott karakterű férfiból egyre kevesebb van és inkább a b*zulás irányába mozdulnak el a férinak látszó lények, minthogy beismerjék, hogy nem képesek ennyi mindennek megfelelni."

Ez zavaros: amiért nem tudnak megfelelni ennyi mindennek, erre miért is a b*zulás a válasz?

"Szóval én nem hiszem, hogy egy kézlegyintéssel le lehetne söpörni az asztalról azt, hogy a férfiaknak sem egyszerű a dolga manapság, mert ha nem virítja a lóvét, akkor nem állnak szóba vele, ha meg azt teszi, akkor minden k*rva tőle akar gyereket. És ezzel sacc/kb felsoroltuk az összes ismerkedési lehetőség lényegi részét."

Hát, _AT_ megint húsba markolóan őszintén kiábrándító voltál...:-S

Nahát, én eddig aszittem…

#624850 Margaretta

Nahát, én eddig aszittem, hogy Dr.Ursi férfi:)

De nem ez a lényege ami miatt hozzászólok.

Rég rossz, ha egy párkapcsolatban valaki Ursi és AT által leírtakról elkezd gondolkodni, illetve ilyen gondolatai vannak.

Ha jó a kapcsolat, ezek fel sem merülnek. Vagy ha mégis, egyértelműen a másikat segíteni kell oly mértékig, hogy kedvvel élje a kapcsolatot/életét.

Mikor a ki tesz többet, mit tesz, nem tesz jön előtérbe, annak a kapcsolatnak véget kell vetni.