Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #624852

"És én annyira fáradt vagyok, hogy már nincs erőm felépíteni egy szerencsétlen nőt."

Erre való a mastercard és a barátok helyett a pszichológus. Welcome to the real World Neo.

"Meg fogtok lepődni: én ilyenben nőttem fel gyakorlatilag bátyámmal."

Nem azt írtam, hogy nem VOLT ilyen, hanem, hogy MOST NINCS ilyen. Most képzeljed el azt, aki "egy mérnökhöz" megy hozzá - szerinted az azon a színvonalon akar élni? Egy frászt. Nekik évente kétszer amerikaik kőrút kell, mert a műkörmös is annyiszor jár oda.

Pedig csak jobban tud kamuzni, de ezt úgysem fogod soha elmagyarázni.

"volt család, figyelem, beszélgetés"

Amit családnak hívnak. És amire pont azt szoktam írni, hogy ez mind nem érték manapság, mert csak a csóró csinálja így, akinek nem tellik a trendi pszichológusra, meg nem jár a megfelelő társzaszágba.

"Most ez komoly? :-O"

Sokkal dúrvább. Ez most a vicces rész volt. Egybéként - tényleg.

"Olcsóbb lesz kurvázni :-) (béreljen nőt jeligével :-))"

Nem akarlak elkeseríteni, de sokkal olcsóbb k*rvázni, ráadásul a csalódás esélye minimális, pontosan tudod, hogy mit kapsz a pénzedért, meg is lepődnél, hogy mennyivel olcsóbb manapság a "versenypiacon" kurvázni, mint régen, amikor ebben kockázat is volt. Node, ezt csak a rá nem érő managgerek csinálják, akik profikat akarnak maguknak, mert ugye, ennél lényegesen olcsóbb, ha beülsz egy plazába és kiteszel egy trendi napszemüveg mellé egy új BMW kulcsot, vagy egy hasonló katalógust és már egy trendi (egyébként ráadásul olcsó) ebédért viheted a kislányt a szobára, akivel azt csinálsz, amit csak akarsz. Hja, hogy ehhez még a BMW se kell? :) De ha lemész egy szórakozóhelyre, sacc/kb ugyanennyi kell ahhoz, hogy válogass a rád tapadók között. Virítod a LÁTSZATOT és máris ott lesz mind a nyakadon.

És tényleg sokkal olcsóbban. Változatos, probléma és konfliktusmentes, a legrosszabb esetben megtartod őket párhuzamosan.

Csak nem gondolod komolyan, hogy ehhez mérhető mondjuk egy feleség? :) Sürgősen felejtsed el. Nem viccelek, tényleg sokkal olcsóbb így élni, nem véletlen, hogy ezt sokan preferálják, csak mindenféle lózunggal adják elő, hogy "a család ódivatú", pedig egyszerűen csak csórók hozzá.

Kurvázni, BMW-zni, húszéves autokkal tinilányokat döngetni olyan könnyű, hogy tényleg meggondolja számos fiatalabb jómódú, hogy "minek kösse le magát?" ha ekkora a választék és ennyivel meg is elégszik, mert nincs többre igénye.

Ennek az életmódnak a paradoxitása pedig az, hogy ha lenne rá igénye és egyébként lenne rá érdeklődő is, azt biztosan végleg elriasztja, ha meglátja hogy így él - merthát, már egyszer így él, akkor már nem is biztos, hogy ki tud, avagy ki akar ebből szállni.

Mert valahol ez ám az indok arra, hogy miért ne legyen család.

Mert gyakorlatilag mindent megkap pénzért. Akkor meg minek a kötöttség? Ott a mastercard...

"Nem láttatom :-) nem rakom kirakatba, pont ezért."

Akkor meg "nem állnak szóba velem... ki érti ezt, ki érti ezt, én nem" :)

"Ez zavaros: amiért nem tudnak megfelelni ennyi mindennek, erre miért is a b*zulás a válasz?"

Persze, mert akkor legalább édibéditrendik lesznek, hiszen azt végülis könnyű megcsinálni. Aztán persze beáll melléjük a 300LE és rögtön el is kullognak, feltéve, hogy abból férfi száll ki. Nem véletlen, hogy 30+ felett nincs is metroszexuális, mert ott már nincs erre szükség, ha valaki vitte már valamire. 40+ felett meg inkább már a kapuzárási pánikos Harley+bőrdzseki a divat, mert azzal kell mutatni, hogy "még kemény a szerszám".

BTW: az már feltűnt neked (is), hogy ha megfordítasz egy középkategóriás (Mercedes SL és BMW társai) sportkocsinak nevezett tárgyat, akkor egy nagy f*szt kapsz, a herezacskóval, amiben pont a helyén ül a f@sz, aki mutatni akarja, hogy az is van neki? :) Na ez meg a másik véglet ;)

"Hát, _AT_ megint húsba markolóan őszintén kiábrándító voltál...:-S"

Hazugságra ott a mastercard és a teljes marxista média.