Re: nincs cím
lagwagoner Előzmény: #624838"És ez most nem csak szójáték Dr.ursi, hanem szó szerint értem, amit írtam. Nem elhet egyszerre elvárni EGY NŐNEK AZT egy férfitól, hogy nézze olyannak, aki olyan, MINT EGY FÉRFI, miközben elvárja, hogy úgy viselkedjenek vele, MINT EGY NŐVEL."
Tényleg nehéz sokszor elmenni a nőkön, és látszik rajtuk is, hogy ők is meg vannak zavarodva. És én annyira fáradt vagyok, hogy már nincs erőm felépíteni egy szerencsétlen nőt.Tényleg csak az motivál már, akiben van tartalom, gondolatilag megmozgat...
"Az, hogy ma nevetségesnek tartjuk azt, hogy egy férfi EGYEDÜL eltartson egy családot."
Meg fogtok lepődni: én ilyenben nőttem fel gyakorlatilag bátyámmal. És bár nem volt eget verő jólét, de mérnökként tudta azt biztosítani mint ha egy kétkeresős melós család 240 órát dolgozna havonta. Szóval nem volt felesleges luxus, külföldi utak, középkategóriás autó, de volt család, figyelem, beszélgetés, teli hűtő, fűtött lakás/ház.
"Hanem azzal, hogy ha ezt egy nő elmondja egy pszichiáternek, akkor az sürőgsen meg fogja magyarázni, hogy "a bezártság érzése miatt depressziós lesz, mindenképpen menjen dolgozni, mi lesz ha felnő a gyerek" "
Most ez komoly? :-O
"Mert a nők olyan mennyiségű pénzt vonnak el, mintha ők keresnék meg, illetve úgy, mintha ez "nekik járna"."
Olcsóbb lesz kurvázni :-) (béreljen nőt jeligével :-))
"Mert valószínűleg annak is nézik,"
Nem láttatom :-) nem rakom kirakatba, pont ezért.
"
Nem véletlen a metroszexuális torz válaszreakció: Normális határozott karakterű férfiból egyre kevesebb van és inkább a b*zulás irányába mozdulnak el a férinak látszó lények, minthogy beismerjék, hogy nem képesek ennyi mindennek megfelelni."
Ez zavaros: amiért nem tudnak megfelelni ennyi mindennek, erre miért is a b*zulás a válasz?
"Szóval én nem hiszem, hogy egy kézlegyintéssel le lehetne söpörni az asztalról azt, hogy a férfiaknak sem egyszerű a dolga manapság, mert ha nem virítja a lóvét, akkor nem állnak szóba vele, ha meg azt teszi, akkor minden k*rva tőle akar gyereket. És ezzel sacc/kb felsoroltuk az összes ismerkedési lehetőség lényegi részét."
Hát, _AT_ megint húsba markolóan őszintén kiábrándító voltál...:-S