Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nyitó

#625075 Ricsi Előzmény: #625065

Köszi, mindent el is adtam, félek a mai bejelentéstől. Ha felmegy, így jártam, ha le, akkor is :)

nyitó

#625060 Ricsi

Kérnék valakitől egy nyitó árat, lehetőleg 9 után kicsivel, köszi

Re: nincs cím

#624707 Ricsi Előzmény: #624701

Én azzal vigasztalom magam, már csak 5 év :) Bár addigra már szeretnék dobbantani

#624701 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #624659

Döbbenetes? Ugyan már! Mutyika olyan környezetben nőtt fel, ahol ha valakinek valami nem tetszett (és történetesen, erősebb volt mint a másik ) akkor odab@szott. Itthon a "saját" kis "szemétdombján" meg is teheti(egyelőre), mert a sok seggnyalonc idióta adja alá a póni lovat (rokonom egyébként szegény, csak csúnyán elbánt vele a természet:-), oszt ez a félkegyelmű elhiszi, hogy tévedhetetlen és mellesleg a világ ura. Egy bizonyos határig megéri neki eljátszani a szabadságharcost, mert itthon azt kajálják nagyon... de, mostanában rosszul méri fel az erőviszonyokat és nem tudja hol a határ... oszt majd meglepődik rendesen mikor kap egy akkora maflást a "szentem", hogy a csuti budiajtó adja neki a másikat. Akkor meg jöhet a kettős mérce, kettős mérce....sírás-rívás, komcsi Merkel, Dunst Esztike újabb nyílt levele.. most a pápához, birkamenet, "egri lány" kés a hasba, stb .

#624668 Ricsi Előzmény: #624664

Nekem nem csak pletykáim vannak - igaz nem erről - de nem akarom megosztani.

#624666 Ricsi Előzmény: #624661

Teljesen logikus, ma, aki nem tetszik, az náci, vagy antiszemita. Ez olyan szitokszó lett a világban, amilyenre tán még nem volt példa. Talán 0-300 között lehetett hasonló a keresztény szó a római birodalomban.

Náci, nem náci, ebbe nem mennék bele, de a pénz ott van, a hatalom ott van. Tetszik, nem tetszik.

Rám is sokszor mondták már, hogy antiszemita vagyok, mert a helyén kezelem a zsidókat. És ennek a jelzőnek a rám aggatásában az sem zavar sokakat, hogy az én teljhatalmú Uram - az életemre nézve - zsidó.

#624664 Boby. Előzmény: #624659

"Szerintem az utóbbi napok bebizonyították, nem teljesen normális."

Ha még csak az utóbbi napok bizonyították volna!Amúgy vannak pletykáim ezzel kapcsolatban is, egy bizonyos Fekete-erdei klinikáról.

#624659 Ricsi Előzmény: #624650

Szerintem az utóbbi napok bebizonyították, nem teljesen normális. Merkel lefasiztázása a legdurvább, de azok a mondatok is, hogy ha az EU azt akarja, felemeli a bankadót.

Én nem tudom, melyik EU nyilatkozatból olvasta ki a bankadó emelésének szükségességét, de én még nem láttam azt a nyilatkozatot az EU részéről.

Komolyan mondom, nem is értem. Pár napja derült ki, hogy a külföldi rendelésállomány 26%-al esett. Erre beszólunk a legnagyobb megrendelőnknek. Hogy ezzel mi a cél, komolyan nem értem.

Itt a trafikmutyi is. Most az a magyarázat, a multik kezében volt a forgalmazás. Komolyan, mintha a multi egy szitokszó lenne. Pedig a magyar adóbevételek igen nagy részét a multik fizetik be, mert ott nem trükköznek annyit, mint a KKV-k esetén.

Amikor a multikat rossz színben tüntetik fel, komolyan, egy olyan mondat jut eszembe: "Ezek a szemetek kombájnnal aratnak, de majd mi megmutatjuk, tudunk mi kaszával is".

Számomra döbbenetes...

#624650 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #624635

AZ általános depi hangulat miatt esik, illetve azért, mert mutyika elböffentette magát, hogy majd jól megemeli az adókat.... ha ez kell az ejúnak! Emelje meg!! Akkor aztán jól kib@szik az ejúval(gondolja a kis p@cs), de csak magával fog kib@szni, meg rengeteg honfitársával (akiket folyamatosan megvéd természetesen).