Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#624635 Hibaz Előzmény: #624625

mondom én,hogy tetőztünk..:))

350-355 döntő emelkedés szempontjából....utána lesz itt trend.......

#624631 banyaiz Előzmény: #624625

Nem kereskedtem vele mióta osztalék előtt eladtam.

Ha idén vmikor megszórják akkor vszínű beszállok de hosszabb távra. Ott vannak Otp-im mint hosszabb történetek, persze csábít ez a Matáv is.

Ha megtalálják egyszer a Bétet normális vételekkel a jövőben azért ez is vsz egy 500-600 közé csak elmenne. De ez egy hosszabb sztori vsz. Kb mint az Otp fényes idők. :) Persze ha minden jól megy majd az is kell hozzá.

#624625 Ricsi Előzmény: #624624

355-ön eldobtam az összeset, ha ma lemegy, vissza is veszem. 352 van kitalálva, aztán meglátjuk...

#624624 banyaiz Előzmény: #624556

Elvileg el kell meszelniük hiszen sért egy EU-s alapelvet arra vonatkozóan, hogy nem lehet úgy extra terhelni ezt a szektort, hogy a beszedett lóvé nem a szektor fejlesztésére fordítódik.

Gyakorlatilag az egy más sztori mi lesz a vége majd kiderül.

#624556 Előzmény: #624514

El is tetszett olvasni a hírt, vagy csak fel tetszett tenni a lejárt lemezt? :)

"Arra is felhívja a figyelmet a cikk, hogy a magyar ügy előtt még két hasonló (francia és spanyol) esetben várható döntés Luxemburgba"

Szerinted mennyi esélye van annak, hogy a jelen környezetben a francia, vagy a spanyol döntést elmeszelik? Hogy a Terminátort idézzem: 0.0.

Innentől kezdve viszont sacc/kb 0.00 esélye van annak, hogy elmeszelik a magyar különadót. Egyszerűen azért, mert lehetetlen. Külön szépsége a dolognak az a cikkben említett részlet, hogy "még ha el is meszelik, az sem jelenti azt, hogy fizetni kell".

Ha óhajtod, a hírt úgy is lehetne nevezni, hogy:

Felhívás a keringőre,

azaz más szavakkal: "Magyarok, a k*va anyátokat, hogy már megint felétek lejt a pálya, na jó, vezessétek ezt ki, vessetek ki valami mást, mi meg elmeszeljük a régit, egyebekben jogkövetkezmény nélkül, mivel már nem lesz hatályban".

#624514 banyaiz Előzmény: #624506

Az Alkotmányba belefoglalták, hogy bármilyen különadós elmeszelésnél ami költségvetési terhet jelent, különadót kell kivetni, nem lehet hanem kell. :) Legalábbis ez volt a sztori lényege. Persze ezen megy még a box EU-val.

Ez egy ilyen lexMtelekom alkotmány részlet vsz.

Hosszú meccs ez sajnos.

Arról ne is beszéljünk ez a jövőben milyen problémákat vet majd fel alkotmányosság szempontjából, ha már nem lesz 2/3 és nem lehet ezt kivenni belőle.

#624509 macika Előzmény: #624506

miről beszélsz?

itt a megszűnt adóról van szó

nem a mostaniról

kecsegteted?

#624501 banyaiz Előzmény: #624346

Hmm , szélvészgyors az eljárás.

Pedig ez lehetne egy nagy mozgatója a papírnak felfelé vsz.

Ránéztem a telkóra, erre…

#623937 KawaBazsy

Ránéztem a telkóra, erre egy tízessel feljebb van, mint a múlt héten emlékeztem.. ki pepegtette fel? :-)

Van még egy rahedli, csa…

#623323 Tapasz

Van még egy rahedli, csak az osztaléknak megfelelő mennyiséget vettem 350 és 354 ért. A maradék várja 400 feletti árat ;-)

#623322 Szika Előzmény: #623319

:) én szorítom erősen, hátha fel akarja vásárolni... :) milliárdos forgalomnál nem nagyon akarom kiszórni, akár mehet tovább is.

Valami huncutság van itt…

#623317 Tapasz

Valami huncutság van itt, nagyobb a forgalom, mint szelvénnyel együtt