az is yo:)
az is yo:)
ülj be a kocsiba és gyere le,Waszival elviszünk fagyizni...:)
de nagyon sok pénz....
baxxxus,addig nézegettem,hogy megbarátkoztam vele.....
az első széria már öreg és lelakott,eltelt az idő mese nincs....
a második szériában,nagyon szépeket lehet találni,ugyan lehet Jozsi,mint merci szakos,már képről látja,hogy vmi nem oké...
néhány darab:
Jah, azokat én is nézem. De azt mondtad, h a második gen nem tetszik, nekem az jobban begyere.
auto...
ujabban clk vászontetősöket lapozgatok....
csak ami szép az drága..:)
a héten is megyek még pestre,de időm az nem lesz...sajna...
egyik keresztlányom balett előadására megyek....egy szinházba...még jegyet is küldött:)
nemtom kulturlény:) vok,de......vhogy lehet az autopiacra kéne menni:)
multhéten is voltam szombaton,ezen: http://www.origo.hu/tudomany/20130518-beszamolo-a-budapesti-kutya-vilagkiallitasrol.html
de időm akkor sem volt.
füstölt áru van még sonka,szalámi-és adok is ajándékba kostolot,megigértem...találkozni kellene majd vhogy:)
Na, te élsz még? Remélem vmi frankó autót keresel, azért tűnsz így el.. én is kénytelen vagyok nézelődni, mert csak úgy tudlak idecsalni, h az ígért füstölt árut leszállítsd.. :-)
olcsó husnak hig a leve:)
nem...
usa modell, a bal1 ülés itt is beszédes, ezen kívül meg a jobb elejével biztos volt valami, ha alaposan megnézed elölről, a lámpák körül.
Ebből a kereskedésből, konkrétan 1 autót sem vennék, én itt még nem láttam, jó autót...
ez az ml, még ennyit sem ér, a bal1 ülés állapotából ítélve, minimum 400e km van benne...a többiről meg ne is beszéljünk...
Közben esnek az árak ezerrel, tavaly még mutattál ilyet drágábban, jó áron.. a bőr színe az tecc, ilyen kéne fekete helyett, sajna a Saabban is fekete volt.
Köszi, olvastam, de nem veszem meg, drága...igaz, hogy szép, de el sem mentem megnézni, mert beleszerettem volna, bmw-m még sosem volt....nem magamnak vettem volna, talán, most nyáron eladható lenne, ha lejjebb lenne az ára, 3k-val...lehet bepróbálkozok...))
A mercit ma vittem plasztikai sebészhez, szépészeti beavatkozásokat hajtanak végre rajta...
aztán olajcserék, és jöhetsz..))
Válaszoltam, de már nem él.. :-) Mergával amúgy mi a helyzet, érdekel a hangja továbbra is.. :-)
Köszi.
Elküldtem privátban a linket.