Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#623744 KawaBazsy Előzmény: #623726

E46-ról beszélünk? Első kanyarban az E36 cabrio tesztje akadt a kezembe, amiben azt írja, h opcionális, tehát felárért ugrik elő a bukókeret a hátsó fejtámlák mögül.

Bazsy! 2001-es cabrió b…

#623726 hosszhuszár

Bazsy!

2001-es cabrió bmw-ben, van e olyan szerkezet, amikor borul, kijön belőle valami, hogy a bent ülők ne a fejükkel szántsák az utat?

Köszönöm!

#623017 Kriszti@n Előzmény: #623015

nem már vazze 4 hengeres S? először első kerék hajtás, most ebben a kategóriában ez. mi lesz még ezekkel? elkurvul ez is?" egyesek a világ legjobb autójának tartják" vajon mitől? még csak idő sem volt rá huzamosabban tesztelni...promó szagú cikk kissé :)

#623015 hosszhuszár Előzmény: #623012

erre a titokra kíváncsi a merci, lehet, hogy lemez fejében ad motorokat a franciáknak..))

tudod, les merci motoros renyó, pl...))

#623012 KawaBazsy Előzmény: #623011

No de azt mondd meg, h mit tudnak a franciák, h azok meg nem rohadnak. A kis Pug-on egy pötty sem volt 13.5 évesen, anyám 12 éves alap Kangooja is makulátlan rozsda szempontból, pedig az nem kapott soha alváz védelmet, s egy sérülés is van az elején, amit nem csináltatott meg, s semmi.

#623011 hosszhuszár Előzmény: #623006

nem tudom.., az eddigiekkel sem volt túl sok baj, a rozsdán kívül...

majd ha jó acélból kezdenek dolgozni, érdekel a típus, addig nem.

nevetséges, hogy egy ilyen kategóriájú autó, 7-8 éves korára kirügyezik...

A sok kütyü, meg csak arra való, hogy elromoljon..))

#622947 KawaBazsy Előzmény: #622873

Én még csak utcán láttam. Nekem automatában kéne, a két benzines meg szimpla szívó sornégy, a kicsi az kevés az aut.-hoz, a nagy az elég, de az meg gondolom akkor kortyol is.. annyi jót olvastam a dízelről, h - miután ez nem élmény, hanem használós autó - nekem inkább az kéne.

#622873 banyaiz Előzmény: #620023

Ma voltam Mazdánál műszaki miatt. Körbeszimatoltam az új 6-ost. Egy szóval tudnám jellemezni az AUTÓ. :)

Nekem nagyon tetszik. Én sem értettem a 19-es felnit, de ahogy álltak egymás mellett 17-es, és 19-es felnivel , látványban azért volt különbség. Nem tudom mennyire lehet "pattogós" 19-essel ezeken a csúcsminőségű utakon, de nagyon szép.

A motorháztetőnek az íve vmi brutális, nem is tudom mintha egy mustang lenne vagy mihez lehetne hasonlítani. Képeken nem is jött át milyen ívet tettek oda motorházhoz.

Szemből nagyon gonosz kinézete van. Fehérben annyira nem tetszett , pirosban sem, de fekete és ezüst gyönyörű. :)

Úgy viszik mint a cukrot, azt mondták alig győzik átadni őket annyira veszik.

Még amit hallottam már régóta nincs új MPS 6-osban állítólag japcsik rajta vannak ezen is. Na arra kíváncsi lennék még.

Bár van egy most kijövő szériában 2,5-ös 200 ló körüli benzines. Szerintem annál erősebb felesleges szinte már.

#621733 Előzmény: #621629

Szvsz ez legfeljebb egyszer igaz.

DE:

- a cikk nem teszi egyértelművé azt, hogy ez nem "trükk", hanem bűncselekmény,

- és hogy egyszer lehet csak eljátszani, mert ahogy kiderül, hogy használják is az ellopott rendszámtábládat, akkor szerintem azonnal bevonják a régit és kapsz egy újat. Ami persze, lehet, hogy ingyen van, de akkor is macera egy részről, másrészről pedig nem valószínű, hogy még egyszer az életben eljátszod azt, hogy "eltűnt a rendszámtáblád".

- nem mellesleg, egyáltalán nem igaz már igen régóta az egy irányból való fotózás, szóval még csak értelme sem sok van ennek.

#621726 KawaBazsy Előzmény: #621700

Ez a gép mindig is tetszett, ahogy az utódja is. AZ A4-ből már néztem párat, de a Multitronic elriaszt, tiptronicot meg csak a 3.0i quattroba raktak.

#621693 Sumér harcos Előzmény: #621648

az fuccs,magyar ugaron,mint tartomány,10éve nincs üzlet,csak nyekk.

vmi ilyesmi lesz,amit egyszer Herceg linkelt:)))

: